• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۵۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
سیاسی » دولت
پزشکیان:

مواضعمان را بر اساس صلح در سازمان ملل اعلام می‌کنیم

رئیس جمهور پیش از عزیمت به نیویورک اهداف و برنامه‌های این سفر را تشریح کرد و گفت: مواضعمان را بر اساس صلح و امنیت در سازمان ملل اعلام می‌کنیم.

مواضع‌مان را بر اساس صلح در سازمان ملل اعلام می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان، صبح امروز سه‌شنبه یکم مهرماه ۱۴۰۴، پیش از عزیمت به نیویورک برای شرکت و ایراد سخنرانی در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ضمن تشریح اهداف و فرصت‌های پیش رو در این سفر، به اهمیت این نشست جهانی اشاره کرد و اظهار داشت: مجمع عمومی سازمان ملل فرصتی ارزشمند است که سران تمام کشورها، دیدگاه‌ها و مواضع خود را در آن مطرح می‌کنند. ما نیز در این چارچوب، بر مبنای باور‌ها و اصول خود، نظرها و دیدگاه‌های ملت ایران را به روشنی بیان خواهیم کرد.

رئیس جمهور با اشاره به شعار محوری امسال مجمع عمومی تحت عنوان «همگرایی و پیشرفت برای همه» تأکید کرد: اگر چه چنین شعاری به عنوان آرمان مشترک بشری مطرح است، اما در عمل شاهد بروز یکجانبه‌گرایی، تمامیت‌خواهی و بهره‌برداری ظالمانه برخی قدرت‌ها از ابزار‌های خود علیه دیگر ملت‌ها هستیم. این رویکرد‌ها متأسفانه به بهای جان انسان‌های بی‌گناه تمام می‌شود. آیا این شعار‌ها که به اسم همگرایی سر داده می‌شود، یعنی این‌که همه را باید بکشند تا هرچه که آنها گفتند بشود، یا این‌که هر کسی با هر قومیتی و نژادی و هر سلیقه‌ای، حق زندگی کردن در این کره خاکی را دارد و حق دارد از نعمت‌های خدا استفاده کند و به حقوق دیگران هم تجاوز نکند!

آقای پزشکیان با ابراز نگرانی عمیق از اوضاع انسانی در غزه خاطرنشان کرد: دردناک است که کودکان در این سرزمین از گرسنگی و بی‌دارویی جان می‌سپارند، در حالی‌که بمباران‌ها ادامه دارد و قدرت‌های مدعی تمدن، دموکراسی و حقوق بشر، آشکارا از رژیم اشغالگر قدس حمایت می‌کنند. این تناقض آشکار میان ادعا و عمل، پرسشی جدی در برابر وجدان بشری و نهاد‌های بین‌المللی قرار داده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: موضع ما روشن است؛ ما بر اصول صلح، امنیت، عدالت، حق‌گرایی و انسانیت پای می‌فشاریم و در جریان این سفر تلاش خواهیم کرد تا این دیدگاه‌ها را به‌صراحت در مجمع عمومی مطرح کنیم. همچنین در حاشیه اجلاس، در صورت فراهم بودن زمینه، با سران کشورها، کارشناسان، ایرانیان مقیم و دیگر گروه‌ها دیدار و گفت‌و‌گو خواهیم داشت.

آقای پزشکیان با تأکید بر ضرورت گفت‌و‌گو و تفاهم میان ملت‌ها افزود: اگر همگان در مسیر حق، عدالت، صداقت و راستی گام بردارند، مجالی برای مناقشه باقی نمی‌ماند. اختلافات صرفاً زمانی تشدید می‌شود که برخی کشور‌ها بر زورگویی، سلطه‌طلبی و تخریب اصرار ورزند.

رئیس جمهور در پایان خاطرنشان کرد: اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل فرصتی استثنایی برای طرح صریح مواضع ملت ایران و تأکید بر اصول همگرایی مبتنی بر عدالت، احترام به تمامیت ارضی کشور‌ها و حق حیات و امنیت برای همه انسان‌هاست. ما بر این باوریم که امنیت و صلح باید برای همه ملت‌ها تضمین شود، نه آنکه تنها رژیم صهیونیستی امنیت را حق خود بداند. ان‌شاءالله با توکل بر خدا، در این اجلاس بتوانیم حقایق و باور‌های خویش را با صدایی رسا به گوش جهانیان برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رانندگان و تلاشگران حوزه حمل‌ونقل آموزش و پرورش شهرستان منوجان تجلیل شدند
وقوع ۱۱۷ تصادف خسارتی در محور‌های غربی استان اصفهان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
پنجمین اردوی بنیاد قرآنیان اسوه بهمن ماه برگزار می‌شود
شناسایی انبار بزرگ احتکار و قاچاق کالاهای اساسی در ساری
انتقال هفت تن پسماند ویژه صنعتی از تهران به مراکز مجاز امحاء
برگزاری المپیاد ورزشی دانش‌آموزی کمال‌شهر
تجلیل از بانوان و خانواده‌های شهدا در گرامیداشت هفته زن
مهار آبگرفتگی سالن فرودگاه بین المللی کیش
توسعه کلینیک‌های جامع و معرفی رشت به عنوان «شهر دوستدار سالمند»
صداقت و گفت‌و‌گو، کلید مشارکت جوانان در انتخابات
تشیع و تدفین شهیدمدافع امنیت در نرماشیر
همرزمان انتظامی به نیت جانفشانی و شهادت اجرای ماموریت می‌کنند
مشهد، میزبان پنجمین کنگره بین المللی فعالان فرهنگی اربعین
افتتاح ۶ نیروگاه خورشیدی مراکز شبانه روزی استان یزد
نشست محیط زیست استان تهران با تشکل‌های مردمی
توقیف ماینرهای قاچاق در شهرک صنعتی ساری
مسابقات والیبال ساحلی کشور در بندر ترکمن و قهرمانی فولاد هرمزگان
«برمودا» و «یلدا با ترانه»، از شبکه نسیم
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)