• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۵۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
سیاسی » عمومی

کوله‌پشتی دانش‌آموزان باید لبریز از امید باشد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آیین آغاز سال تحصیلی تأکید کرد که دانش‌آموزان باید کوله‌پشتی‌های خود را پیش از هر چیز لبریز از امید کنند و با تکیه بر این سرمایه، مسیر تازه‌ای از تلاش و آینده‌سازی را آغاز کنند.

کوله‌پشتی دانش‌آموزان باید لبریز از «امید» باشد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در آیین جشن آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ در دبیرستان علامه حلی ۵ تهران حضور یافت و در جمع دانش‌آموزان، معلمان و اولیای آنان سخن گفت. وزیر ارتباطات با تبریک فرارسیدن ماه مهر و هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی به‌ویژه شهدای «جنگ دوازده روزه» را گرامی داشت و تأکید کرد: «امروز یک روز عادی نیست، بلکه آغاز مسیری تازه برای تلاش و امید به آینده است».

هاشمی در سخنان خود خطاب به دانش‌آموزان گفت:«هر روز صبح که به مدرسه می‌آیید، کوله‌پشتی‌هایتان را فقط با کتاب و دفتر پر نکنید؛ اولین چیزی که باید در کوله‌پشتی بگذارید، امید است. امید به آینده است که شما را در مسیر رقابت‌ها و چالش‌ها پایدار نگه می‌دارد و به شما قدرت می‌دهد تا هیچ‌گاه جا نزنید». او با اشاره به تفاوت استعدادها و اهداف دانش‌آموزان افزود: «قرار نیست همه یک مسیر را انتخاب کنند؛ هرکس ظرفیت‌های خاص خود را دارد و باید آن‌ها را بشناسد و به بهترین شکل بروز دهد». وزیر ارتباطات همچنین با تأکید بر نقش مطالبه‌گری دانش‌آموزان گفت: «اعتماد به نفس و پرسشگری شما، ما را به تلاش مضاعف و پاسخگویی بیشتر وادار می‌کند».

وی در ادامه به دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی دانش‌آموزان پرداخت و افزود: «بهبود کیفیت اینترنت از اصلی‌ترین اولویت‌های وزارت ارتباطات است و به طور مستمر با اپراتورها برای رفع مشکلات نشست برگزار می‌کنیم. توسعه نسل پنجم تلفن همراه در حال شتاب گرفتن است و مقدمات تحقیق و توسعه نسل ششم نیز آغاز شده است». هاشمی همچنین از آغاز «نهضت تولید محتوا» در کشور خبر داد و گفت: «برای نخستین بار در دولت چهاردهم، وزارت ارتباطات سازوکار حمایت از تولید محتوای بومی را فراهم کرده و امیدواریم تا پایان امسال این طرح اجرایی شود. در این مدل، تولیدکنندگان محتوا متناسب با ارزش‌ها و ظرفیت‌های کشور، در پایان هر روز تسویه مالی خواهند داشت». وزیر ارتباطات عدالت آموزشی را از دغدغه‌های اصلی خود برشمرد و بیان کرد: «بیش از دو هزار روستا تاکنون با کیفیت مناسب به اینترنت متصل شده‌اند. هدف ما صرفاً اتصال نیست، بلکه دسترسی پایدار و قابل استفاده برای ارتقای آموزش و فرصت‌های برابر است.»

او با تأکید بر ضرورت توجه به هوش مصنوعی در نظام آموزشی و اقتصادی کشور توضیح داد: «هوش مصنوعی همچون زندگی واقعی از مسیر شکست و موفقیت می‌آموزد و در حال تغییر بسیاری از مشاغل و سبک‌های یادگیری است. احترام به تفاوت‌ها و شخصی‌سازی آموزش یکی از تحولات جدی این حوزه است.»

هاشمی در بخش پایانی سخنانش امنیت سایبری را از مهم‌ترین حوزه‌های نیازمند توجه و ورود نخبگان دانست و خاطرنشان کرد: «امنیت سایبری همچون یک بازی مستمر است که پایان ندارد. هر حرکت ما با پاسخ حریف همراه است و این چرخه نیازمند هوشیاری دائمی است.» وزیر ارتباطات در پایان برای همه دانش‌آموزان سالی سرشار از موفقیت، شادکامی و یادگیری عمیق همراه با تجربه زندگی آرزو کرد. وی در ادامه از چند تن از دانش‌آموزان نخبه و مدال آوران در المپیاد‌های فیزیک، ریاضی و رتبه‌های برتر کنکور سراسری تقدیر کرد.حضور در جمع معلمان و شرکت در یکی از کلاس‌های درس از دیگر برنامه‌های وزیر ارتباطات در مدرسه علامه حلی بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری در المپیاد مهارت خیاطی
آتش‌سوزی خودرو در خیابان شهدای کرمان مربوط به فیلمبرداری بود
ایران جان، گلستان؛ هفت آبشار شیرآباد
«درخت بی‌برادر»؛ روایتی از رقابت در راه جبهه
 پروژه‌های اشتغال‌زا و زودبازده در اولویت توسعه استان قزوین قرار دارند
۴۱ شهر میزبان آثار جشنواره سینماحقیقت
تأکیدبر ضرورت نوسازی ماشین‌آلات، تجهیز راهدارخانه‌هاو تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل
آغاز هفته ۱۴ فوتبال بوندسلیگای آلمان / لایپزیش غافلگیر شد
«مجلس در گذر زمان»، از رادیو فرهنگ
هشدار به هم‌استانی‌ها
آغاز به کار نمایشگاه تجسمی «در قاب بهشت»
آغاز آبرسانی به نهضت ملی مسکن تایباد
۹۰ ارومیه باز هم در خارج از خانه باخت
درخشش ورزشکاران کردستانی در رقابت‌های جودو ID کشور
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
همایش سرمشق فاطمی با حضور معاون اول قوه قضائیه در تهران
قزوین برای رسیدن به استاندارد مطلوب به ۱۲۰ کتابخانه جدید نیاز دارد
تأکید دادستان بم بر پیشگیری از قاچاق و تقویت ساختار‌های گمرک
رژ لب‌های بی کیفیت سلامت خانم‌ها را به خطر می‌اندازد
دستورالعمل ایجاد انبار اختصاصی در واحدهای تولیدی ابلاغ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)