• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۹۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان

همزمان با اولین سالروز شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل فقید حزب الله لبنان در شهر‌های مختلف پاکستان از جمله «اسلام‌آباد»، «لاهور»، «کراچی» «اسکردو»، «جبیک‌آباد» مراسم بزرگداشت سید مقاومت برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ در پایتخت پاکستان برنامه‌ای ویژه به همت سازمان دانشجویان امامیه برگزار شد که سخنرانان و چهره‌های مذهبی و تحلیلی در آن حضور یافته و ضمن ستایش مقاومت و یاد شهید نصرالله بر ادامه راه او تاکید کردند.

سخنرانان مراسم تداوم راه سیدحسن نصرالله را عامل اصلی انسجام جبهه مقاومت توصیف کرده و گفتند: مقاومت اسلامی با ایستادگی و اتحاد می‌تواند به نابودی رژیم صهیونیستی بینجامد.

در بیاناتی که در این گردهمایی مطرح شد از جامعه جهانی و نهاد‌های بین‌المللی بویژه کشور‌های اسلامی خواسته شد سکوت در برابر جنایات اشغالگران را بشکنند و از حقوق ملت فلسطین دفاع کنند. همچنین تاکید شد که در برابر جبهه استکبار جهانی و سیاست‌های مداخلاتی باید صفوف متحد مقاومت حفظ شود.

بسیاری از سخنرانان در این مراسم از راه حل دو کشوری در مسئله فلسطین شدیدا انتقاد کرده و تاکید داشتند: این رویکرد به منزله به رسمیت شناختن یک رژیم کودک کش، متجاوز و اشغالگر بوده و بر اساس ایدئولوژی اسلام و تشکیل جمهوری اسلامی پاکستان قابل قبول نیست.

شرکت‌کنندگان در برخی شهر‌ها از جمله «جبیک آباد» با شب‌نشینی و روشن‌کردن شمع یاد شهدای فلسطین و دیگر شهدای راه مقاومت را گرامی داشتند. در برخی از نشست‌ها این مراسم تحت عنوان «روز شهدای قدس» برگزار شد و پیام روشنی داشت؛ محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و اعلام حمایت تمام قد از آرمان فلسطین.

اعضای احزاب و تشکل‌های برگزار کننده با اشاره به وضعیت منطقه و تشدید فشار‌ها بر مردم فلسطین گفتند بزرگداشت‌ها و فعالیت‌های همبستگی پلی است میان افکار عمومی و جریان‌های سیاسی تا حمایت از مقاومت تقویت شود.

شرکت‌کنندگان پرچم‌ها و پلاکارد‌هایی با شعار‌های ضد اشغالگری و حمایت از آرمان فلسطین در دست داشتند و با خاموش‌نشدن چراغ یاد شهدا بر ضرورت ادامه مسیر مقاومت تاکید کردند.

در شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان نیز «حوزه عروه الوثقی» با برگزاری مراسمی باشکوه ضمن ادای احترام به پرچمدار مقاومت اسلامی بر نقش تاریخی سید حسن نصرالله در تقویت محور مقاومت تأکید کرد. در این مراسم یادآوری شد که سید مقاومت نه تنها در لبنان بلکه در سراسر جهان اسلام الهام‌بخش مبارزات آزادی‌خواهانه بوده است. سخنرانان گفتند خون این شهید والامقام ضامن تداوم راه مقاومت است و امت اسلامی باید در برابر پروژه‌های سازش‌کارانه و فشار‌های جبهه استکبار جهانی یکپارچه بایستد.

شرکت‌کنندگان در این گردهمایی با سر دادن شعار‌های ضد صهیونیستی و ضد آمریکایی بر ضرورت پیروی از اندیشه‌های شهید نصرالله تأکید کرده و خواستار افزایش همبستگی مسلمانان برای آزادسازی قدس شریف شدند.

در پایان این مراسم در شهر‌های مختلف پاکستان شرکت‌کنندگان بر لزوم حفظ راهبردی وحدت درونی میان نیرو‌های مقاومت و تداوم فشار سیاسی و رسانه‌ای بر جبهه استکبار جهانی برای افشای جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرده و خواستار حمایت بیشتر از مردم فلسطین در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی شدند. برگزارکنندگان اعلام کردند که این برنامه‌ها ادامه خواهد داشت تا پیام حمایت و همبستگی ملت‌های منطقه با مردم فلسطین و مقاومت اسلامی هرچه گسترده‌تر به گوش جهانیان برسد.

برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان برگزاری مراسم بزرگداشت سید مقاومت در شهر‌های پاکستان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشت موفق گیاه کینوا در زارچ
برگزاری آزمون پذیرش وکالت در گیلان
کتابخانه‌ای با ۵ هزار جلد کتاب کودک
دستگیری باند حفاران غیرمجاز در میانه
صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان جنوبی
اسامی مسافران حادثه واژگومی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار مدیریت بحران در پی تداوم بارش‌ها در قزوین
دوگانه سوز شدن ۱۱ هزار و ۵۰۰ خودرو در جنوب آذربایجان غربی
انهدام باند ۴ نفره کلاهبرداری سایبری در لرستان
آغازطرح کپه کاری و احیای مراتع دهگلان
دستگیری دو شکارچی و یک صیاد غیرمجاز در شاهین‌دژ
بازداشت طراح ترور وزیر امور مهاجرین سابق افغانستان
برگزاری شب شعر
صعود استقلال جویبار به فینال لیگ برتر کشتی آزاد کشور
ادامه بارش و افت دما در قزوین تا سه روز آینده  
سرعت غیر مجاز عامل واژگونی اتوبوس
قرارداد خرید ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی نهایی شده است
پرچم داری خراسان جنوبی در مسابقه منطقه‌ای طعم امید ۵
افزوده شدن ۹ کلاس به ظرفیت مدارس تفرش
اجرای مصوبه دولت در خصوص بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)