• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۵۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱
سیاسی » مجلس

هشت وزیر، این هفته به کمیسیون‌های مجلس می‌روند

وزرای نیرو، اقتصاد، بهداشت، راه و شهرسازی، دفاع، اطلاعات، نفت و دادگستری در هفته جاری با حضور در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی به سوالات نمایندگان پاسخ می‌دهند.

هشت وزیر، این هفته به کمیسیون‌های مجلس می‌روند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی از امروز شنبه (۱۲ مهرماه) تا چهارشنبه (۱۶ مهرماه) تشکیل جلسه خواهند داد و بررسی طرح‌ها و لوایح مختلف و دعوت از برخی وزرا و معاونان وزارتخانه‌های دولتی برای پاسخ به سوالات نمایندگان در دستور کار این هفته کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی است.

کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در جلسات این هفته با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، موضوع طرح شناسانه کالا در حوزه اقلام سلامت محور را با بررسی خواهد کرد.

در نشست مشترک کمیسیون آموزش و تحقیقات و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، موضوع نحوه انتقال دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های پزشکی خارج از کشور به داخل با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی در هفته جاری میهمان کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خواهد بود تا موضوع تحقیق و تفحص از بانک‌ها با حضور نمایندگان خواستار تحقیق و تفحص و مسئولان بانک‌های مربوط بررسی شود.

بررسی برخی از سوالات از وزیر راه و شهرسازی نیز یکی از دستور کار‌های این هفته کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی است.

در این هفته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی میزبان وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است تا امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده ضمن ارائه گزارشی از سفر به ترکیه به سوالات برخی از نمایندگان پاسخ دهد.

استماع و بررسی گزارش امنیتی درباره وقایع اخیر کشور با حضور وزیر اطلاعات در دستور کار این هفته کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها است.

وزیر نفت در این هفته به کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی می‌رود تا درباره مسائل و موضوعات مربوط به حوزه وزارتی خود به سوالات شماری از نمایندگان پاسخ داده و درباره برخی از مسائل مربوط به ناترازی انرژی گزارش لازم را ارائه دهد.

کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی نیز علاوه بر بررسی متن پیش نویس نحوه تنظیم بودجه‌های سنواتی، از وزیر راه و شهرسازی دعوت کرده است که با حضور در کمیسیون پاسخگوی سوالات برخی از نمایندگان شود.

وزیر نیرو از دیگر وزیران اقتصادی دولت است که این هفته به کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خواهد رفت تا ابهاماتی که سبب ایجاد سوال برای برخی از نمایندگان شده است را با ارائه گزارش برطرف کند.

اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در این هفته قرار است با حضور در نهاد ریاست جمهوری با مسعود پزشکیان رئیس جمهوری کشورمان دیدار کنند. همچنین دعوت از وزیر دادگستری برای پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان در دستور کار این هفته کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی نیز میزبان وزیر نیرو خواهد بود تا عباس علی آبادی درباره موضوع تحقیق و تفحص از وزارت نیرو به نماینده متقاضی این موضوع توضیحات لازم را ارائه دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دوطرح از دانشگاه صنعتی برگزیده در رویداد ملی ارزش مس
۷۰ طرح کلان کشاورزی آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی 
تأکید بر اهمیت صیانت از بنا‌های تاریخی و باستانی کشور
تعیین تکلیف ۲۷ هزار ردیف کالا به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در انبار‌های اموال تملیکی و گمرکات
نان کامل بخورید تا چاق نشوید
تولید دستگاه برای استخراج DNA یا همان ژنوم
پیش بینی تولید بیش از ۲۱ هزار تن آبزیان در آذربایجان‌غربی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
رفع توقیف بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در تابستان امسال
مروری بر چند مستند و فیلم از قاب تلویزیون
مهار آتش‌ سوزی ۲ مجتمع مسکونی در مشهد
کتاب «روان‌درمانی معنوی» روانه بازار نشر شد
تشخیص ۹۰ درصدی بیماری‌های ژنتیکی با یک محصول ایران ساخت
برگزاری جلسه ویژه مدیریت بحران در پی هشدار سطح قرمز هواشناسی
نگاهی به نقش پژوهش در تولیدات رسانه ای
تخصیص ارز ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم
صدور گواهی انحصار وراثت، غیرحضوری و خودکار شد
مردم ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت را از جیب پرداخت میکنند
شناسایی هزارو ۲۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز در پایتخت
مرگ نصاب جوان دستگاه اسپیلت بر اثر سقوط از ساختمان ۶ طبقه در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)