• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۶۹۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
بین الملل » غرب آسیا

افشای سهم استرالیا در تامین ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

گزارش‌های جدید ثابت می‌کنند که دولت استرالیا به‌طور آگاهانه ماشین کشتار رژیم صهیونیستی را تغذیه می‌کند و این درحالی است که گروه‌های حقوق بشری به‌طور مداوم از کانبرا درخواست کرده‌اند که تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز برای نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه را متوقف کند.

افشای سهم استرالیا در تامین ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گزارش تحقیقاتی که به‌تازگی توسط Declassified Australia با همکاری Ditch منتشر شد، از صادرات گسترده و مداوم تجهیزات نظامی از استرالیا به اراضی اشغالی پرده برداشت.

این گزارش براساس افشاگری‌های قبلی هر ۲ رسانه تهیه شده است. اما به هیچ وجه گسترده‌ترین سند در مورد مولفه مادی دخالت استرالیا در کشتار فلسطینیان در غزه توسط رژیم صهیونیستی نیست.

علاوه بر افشای دروغگویی دولت این کشور و سران آن، به دلیل انکار چنین حمایتی، مطالب موجود در گزارش، این فرضیه را تقویت می‌کند که کانبرا به جرم کمک مادی به جنایت‌های جنگی، که خود نقض قوانین بین‌المللی است، مجرم شناخته شده است.

این گزارش نشان می‌دهد که چنین صادراتی، پس از اولین افشاگری Declassified در ماه جولای (تیر/مرداد) و در بحبوحه آگاهی روزافزون از نقش مستقیم استرالیا در کمک به ماشین جنگی صهیونیستی، ادامه داشته است.

براساس این گزارش، آخرین محموله قطعات جنگنده اف-۳۵ حدود ۲ هفته قبل از سیدنی به مقصد اراضی اشغالی، در قسمت بار یک پرواز مسافربری برنامه‌ریزی شده از فرودگاه بین‌المللی سیدنی صادر شد.

این محموله بخشی از تجارتی بود که در طول ۲ سال نسل‌کشی رخ داده است. سوابق حمل‌ونقل محرمانه، که اساس این گزارش بودند، در مجموع ۶۸ محموله قطعات هواپیمای جنگنده اف-۳۵ را که بین اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) و سپتامبر ۲۰۲۵ (شهریور/مهر ۱۴۰۴) به‌طور مستقیم از استرالیا به اراضی اشغالی پرواز کرده است، فهرست کرده‌اند.

نکته قابل توجه این است که سوابق حمل‌ونقل نشان می‌دهد که تعداد محموله‌های قطعات جنگنده مشترک که به‌طور مستقیم از استرالیا به اراضی اشغالی ارسال شده است، بلافاصله پس از آغاز بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی در شامگاه ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) افزایش یافته است، به‌طوری که تنها در یک ماه نوامبر ۲۰۲۳ (آبان/آذر ۱۴۰۲)، ۱۰ محموله جداگانه از استرالیا به اراضی اشغالی ارسال شده است.

این نشان می‌دهد که به دور از اتفاقی یا روتین بودن، ارتباط مستقیمی بین صادرات استرالیا و تلاش‌های جنگی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

ماه‌های اکتبر و نوامبر ۲۰۲۳ شاهد یکی از وحشیانه‌ترین مراحل نسل‌کشی بود. این نسل‌کشی بر جت‌های جنگنده اف-۳۵ رژیم صهیونیستی متمرکز بود. این جنگنده‌ها بدون هیچ تبعیضی تسلیحات را بر روی ساختمان‌های مسکونی و زیرساخت‌های غزه، از جمله بیمارستان‌ها، در مرحله اول کارزاری با هدف غیرقابل سکونت کردن نوار غزه و آماده‌سازی برای نابودی جامعه فلسطین، پرتاب می‌کردند.

پایگاه وورلد سوسیالیست وب نوشت: تلاش دولت استرالیا برای ارسال قطعات به ارتش اسرائیل، برای اطمینان از ادامه بمباران حکایت دارد.

آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا در آن زمان، برخلاف اظهارات بی‌اساس اخیرش در مورد نگرانی از کشتار‌های جمعی، از جمله سرسخت‌ترین سران بین‌المللی در حمایت از این حمله بود.

با وجود به رسمیت شناختن اخیر فلسطین توسط حزب کارگر و درخواست آتش‌بس، ارسال کالا‌های نظامی به اراضی اشغالی تضمین می‌کند که ظرفیت آن برای کشتار فلسطینیان بدون هیچ مانعی ادامه یابد. به عبارت دیگر، این صادرات، دروغ بودن لفاظی‌های دولت استرالیا را آشکار می‌کند و آن را به‌عنوان عملی برای کنترل بدبینانه آسیب‌ها افشا می‌کند.

در گزارش Declassified آمده است: از ۶۸ محموله مستند شده، ۵۱ محموله با کد پستی ۸۹۵۵۰۰۰، واقع در اسرائیل، مشخص شده‌اند که گیرنده نهایی آنها در نواتیم با کد پستی ۸۹۵۵۰۰۰ است. این آدرس با آدرس پایگاه هوایی نواتیم، واقع در صحرای نقب اسرائیل و پایگاه ۳ اسکادران اف-۳۵ نیروی هوایی اسرائیل، مطابقت دارد.

نکته قابل توجه این است که آخرین محموله از ویلیام‌تاون در استرالیا، محل استقرار ناوگان اف-۳۵ نیروی هوایی استرالیا آغاز شد و از طریق فرودگاه سیدنی به‌طور مستقیم به نواتیم رسید. دولت استرالیا طی ۲ سال گذشته، مجموعه‌ای از بهانه‌های متناقض را برای تجارت مداوم با رژیم صهیونیستی مطرح کرده است.

در اواخر ماه جولای (تیر/مرداد)، پس از انتشار نخستین گزارش Declassified، از پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا در پارلمان این کشور درمورد صادرات پرسش شد. وانگ در پاسخی خشمگین ادعا کرد که چنین صادراتی فقط شامل قطعات «غیرکشنده» می‌شود. اما بدیهی است که قطعاتی که به عملکرد یک جت جنگنده کمک می‌کنند و آن را قادر می‌سازند تا بمب‌ها را بر روی غیرنظامیان پرتاب کند، کشنده هستند.

Declassified پاسخ متناقض دیگری را که سال گذشته توسط یک مقام ارشد وزارت دفاع استرالیا در پاسخ به پرسشی مشابه ارائه شده بود، یادآوری کرد. او ادعا کرده بود که بسیاری از صادرات در واقع صادرات نبودند، بلکه برای تعمیر یا نگهداری به اراضی اشغالی منتقل می‌شدند و سپس به استرالیا بازگردانده می‌شدند.

این توضیح غیرقابل قبول با آخرین گزارش رد شد. علاوه بر اینکه قطعات به‌طور مستقیم به پایگاه اصلی اف-۳۵ ارتش اشغالگر ارسال می‌شوند، ماهیت آنها بعید است که برای تعمیر ارسال شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات مردم را نباید نادیده گرفت
برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه
گسترش فعالیت سامانه بارشی از ساعات اولیه امسب در خراسان جنوبی
مدیریت قوی، تحریم‌ها را به فرصت تبدیل می‌کند
بدون تعارف با آتش نشان فداکار
بازگشایی گردنه کلوسه تا اواخر وقت امروز
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه در قزوین
نمایش هنر حجاب ایرانی در ساری
بانک‌ها به تکلیف قانون برنامه هفتم درباره حمایت از استان‌های در حال توسعه عمل نمی‌کنند
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی حاج عبدالوهاب اردکان
برگزاری مرحله نخست رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج
رئیس جمهور سابق عراق، کمیسر عالی امور پناهندگان سازمان ملل شد
آخرین وضعیت مصدومان واژگونی اتوبوس مسافربری یاسوج در سمیرم/ افزایش تعداد فوتی‌ها
سقوط خودروی پراید به داخل رودخانه دستک کیاشهر و نجات راننده ۷۰ ساله
هفته ۶ لیگ اروپا؛ صدرنشینی لیون، پیروزی آستون ویلا و رم
صبر و استقامت خانواده شهید، نماد ایثار مردم این سرزمین
ایمان، آرامش‌بخش و پایه استواری جامعه در برابر چالش‌هاست
تعمیرات اساسی و بهسازی ۲۰ دستگاه ترانسفورماتور قدرت به همت متخصصان داخلی
افزایش کمی و کیفی تولید گردوی استان با اجرای زنجیره نهالستان گردو در تویسرکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)