• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۸۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تاکید اژه‌ای بر برخورد قاطعانه قضایی با گران‌فروشی و احتکار

رئیس دستگاه قضا گفت: بار دیگر تاکید مؤکد دارم که مقامات قضایی در کنترل بازار، به ویژه بازار مرتبط با اقلام ضروری زندگی مردم به مسئولان مربوطه یاری رسانند و با گران‌فروشی و احتکار قاطعانه برخورد کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، امروز در نشست شورای‌عالی قوه قضائیه با گرامیداشت هفته فراجا گفت: نیرو‌های فراجا همواره در خدمت به مردم و تأمین و تحکیم امنیت شهروندان در سرتاسر ایران اسلامی، جانفشانی و رشادت کرده و شهدای زیادی را تقدیم کرده‌اند. همچنین شاهدیم که هر روز بر کیفیت خدمت‌رسانی‌های فراجا به مردم افزوده می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دستگاه قضا افزود: فراجا نهادی است که مورد اعتماد و وثوق مردم است؛ برای افزایش و تَضاعف این سرمایه اجتماعی، طبیعی است که پلیس ما باید هر چه بیشتر قانون‌گرا، قانونمند و صبور باشد و همواره خود را در کنار مردم ببیند؛ که انشالله همین طور خواهد بود، قوه قضائیه نیز در راستای تحکیم آرامش و امنیت مردم، از پلیس مقتدر حمایت می‌کند.

وی در ادامه با تاکید مؤکد بر ضرورت حُسن رفتار با مردم و ارباب‌رجوع گفت: خدمت بی‌منت و خالصانه به مردم و نظام اسلامی در صدر وظایف و اولویت‌های ماست؛ تاکید مؤکد داریم که کار و امورات قضایی و حقوقی مردم، تحت هیچ شرایطی بر روی زمین نماند و با کُندی و تأخیر و فَترت مواجه نشود. باید تلاش مضاعف به خرج دهیم تا کار مردم را با سرعت و دقت بیشتری انجام دهیم و در این اثناء، نهایت خضوع و رفتار محترمانه را با مردم و مراجعه‌کنندگان به دستگاه قضا داشته باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دستگاه قضا با اشاره به موضوعِ ورودی پرونده‌ها به مراجع قضایی گفت: یکی از مسائل موجود در قوه قضائیه، حجم ورودی پرونده‌ها به محاکم و مراجع قضایی است؛ طبیعتاً هر چه مسائل و مشکلات اقتصادی در جامعه بیشتر می‌شود، سرریز این افزایش و تَزاید به دستگاه قضا است؛ افزایش حجم ورودی‌ها می‌تواند بر کیفیت کار قضات اثر بگذارد؛ فلذا کلیه‌ی بخش‌های ذی‌صلاح در دستگاه قضایی از جمله معاونت پیشگیری از وقوع جرم، دادستان‌ها، مرکز توسعه حل اختلاف و ... باید تدابیر و تمهیدات ویژه‌تری را جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در حل و فصل دعاوی و اختلافات به کار گیرند و در این راستا، تجهیز همه‌جانبه دادگاه‌های صلح، شورا‌های حل اختلاف، جریانات میانجیگری و داوری را وجهه همت خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای اظهار کرد: اگر چه همانطور که اشاره کردم، افزایش ورودی پرونده‌ها به مراجع قضایی، ناشی و مُنبعث از مسائل موجود در جامعه و اجتماع است و ارتباط مستقیمی با عملکرد دستگاه قضایی ندارد، اما ما مسئولان قضایی می‌توانیم تدابیر و تمهیدات هوشمندانه و بدیعی به خرج دهیم تا این حجم ورودی پرونده‌ها، بر کیفیت کار قضات ما اثر منفی نگذارند؛ به عنوان مثال، مقام قضایی در دادستانی در هنگامه تدوین و صدور کیفرخواست باید تمامی سعی و تلاش خود را به خرج دهد که کیفرخواست ارسالی به دادگاه در نهایت اتقان و استحکام و بدون کوچکترین خدشه و نقصی باشد؛ نباید اینگونه باشد که دادستان ما کیفرخواست را با علم به اینکه بخشی از آن ناقص است به مرجع بالاتر ارسال کند؛ البته قطعاً چنین نیست و عموم مقامات قضایی ما در دادستانی‌های سراسر کشور به این امر خطیر و مهم عنایت دارند و این مقوله را از باب مثال، متذکر شدم.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به اهمیت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم افزود: بار دیگر تاکید مؤکد دارم که مقامات قضایی ذی‌صلاح در کنترل بازار، بویژه بازار مرتبط با اقلام ضروری زندگی مردم، به مسئولان مربوطه در کشور یاری و مساعدت رسانند و با احتکار، قاطعانه مقابله کنند؛ همچنین در مبارزه و مقابله با عناصری که امنیت روانی مردم را مخدوش می‌سازند و به ناهنجاری‌های اجتماعی دامن می‌زنند و این ناهنجاری‌ها را پدید می‌آورند، کوچکترین تردیدی به خود راه ندهند و در این عرصه، قاطعانه و وفق قانون عمل کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره به شهادت روحانی انقلابی و خدوم، شهید ولی‌الله حیدری در محراب عبادت گفت: ضروری است مقامات قضایی مربوطه، هر چه سریع‌تر و در نهایت دقت، علل وقوع این حادثه تألم‌آور را ریشه‌یابی کرده و فرد قاتل را به سرعت و منطبق با قانون، محاکمه و مجازات کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
توزیع ۶ هزار بسته حمایتی یلدا در مازندران
آغاز هجدهمین هفته فیلم و عکس مراغه
اجرای طرح سفیران امنیت در خراسان جنوبی
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
تعیین مجری بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده صداوسیما
پنج شنبه، بارش‌های گسترده از شمال تا جنوب استان بوشهر
پیگیری دانشگاه یزد برای فعال‌سازی پردیس مهریز
دیدار حضوری و الکترونیک مسئولان قضائی لرستان با ۱۱۹ نفر از مردم
کشف و ضبط ۹۴۰دستگاه ماینر غیر مجاز در آذربایجان‌غربی
تسریع در رسیدگی و کاهش موجودی شعب نامتعارف اولویت دادسراست
سند آشفته و متناقض امنیت ملی آمریکا
ارتقای رنکینگ نوجوانان ایران پس از درخشش در کانتندر جوانان عربستان
قیمت سکه و طلا ۲۵ آذر ۱۴۰۴ در بازار رشت، تا ساعت ۱۱:۴۵
کشف پیکر بی جان بانوی کوهنورد
توزیع یخچال بین خانواده‌های کم برخوردار شهرستان میرجاوه
آغاز طرح نظارتی ویژه بازار شب یلدا در قم
دلایل عقب‌ماندگی حوزه معادن از اهداف قانون برنامه هفتم
استقرار ۳ هزار و ۵۰۰ خانوار عشایر در مناطق قشلاقی استان کرمانشاه
افتتاح مدرسه ۴ کلاسه «فرزندان میهن» با مشارکت خیران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
عزیزی و رفیعی جریمه شدند
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۵ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)