• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۷۶۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷
خراسان رضوی » سیاسی

تصویب طرح مشهد امن، سفر بدون محدویت ایرانیان مقیم خارج از کشور به مشهد

باتصویب طرح مشهد امن، ایرانیان مقیم خارج از کشور می‌توانند بدون محدودیتی به مشهد سفر کنند و هیچ دستگاه امنیتی مزاحم آنان نشود.

 

تصویب طرح مشهد امن، سفر بدون محویت ایرانیان مقیم خارج از کشور به مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  استاندار خراسان رضوی امروز در یکی دیگر از نشست‌های یکشنبه‌های اقتصادی خراسان رضوی، گفت : در این طرح که یکی از مهمترین موارد در دست پیگیری امسال بود، مشهد به عنوان پناهگاهی امن در نظر گرفته شده است و افراد می‌توانند به مشهد سفر کنند و بستگان خود را ملاقات کنند، همچنین زائران و گردشگران خارجی بدون محدودیت خاصی می‌توانند در این شهر حضور یابند.

غلامحسین مظفری همچنین با اعلام تایید پیشنهاد طرح «آزادسازی آسمان پنجم» برای مشهد گفت: این طرح به افزایش پروازهای خارجی و تسهیل دسترسی هوایی استان منجر می‌شود و دسترسی ما را به همه پروازهای خارجی باز خواهد کرد. 

وی گفت: مسئولان کشوری به این موضوع رسیده‌اند که خراسان رضوی می‌تواند مرکز بسیاری از اتفاقات مهم اقتصادی باشد و در این زمینه نقش ایفا کند.

استاندار خراسان رضوی بر ضرورت تعامل موثر میان بخش‌های اقتصادی استان و تقویت نقش بخش خصوصی در تصمیم‌سازی‌ها تاکید کرد و گفت: شرایط مطلوب فعلی فعالیت‌های اقتصادی در استان، توقع همه ما را بالا برده است.

مظفری افزود: باید تلاش کنیم تا سال آینده مسائلی که مربوط به داخل استان است تکرار نشود؛ هیچ توجیهی برای تکرار مشکلات گذشته وجود ندارد و نباید از کنار موضوعات اقتصادی استان به‌سادگی گذشت.

وی درباره اهمیت دیپلماسی اقتصادی و همایش‌های مرتبط اضافه کرد: اصرار ما بر این بود که میزگردها در مشهد برگزار شود، خروجی چنین نشست‌هایی باید به نفع بخش خصوصی باشد،دولت به اندازه کافی تصمیم‌سازی کرده، اکنون زمان آن است بخش خصوصی وارد عمل شود و پیگیری امور را تا حصول نتیجه ادامه دهد.

استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: قرار است نشستی میان چهار کمیسیون مرتبط دولت با کارگروه‌های اقتصادی خراسان رضوی در تهران یا مشهد برگزار شود تا تعامل بخش دولتی و خصوصی تقویت شود و مواردی که در همایش دیپلماسی استانی در مشهد از سوی بخش خصوصی مطرح شد، توسط فعالان اقتصادی مورد پیگیری قرار گیرد.

مظفری همچنین با اشاره به ظرفیت‌های استان در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های اقتصادی گفت: خراسان رضوی توانمندی زیادی دارد، باید فضایی برای نمایش توان بخش خصوصی ایجاد کرد، نمایشگاه‌های «اینوکس و فاینکس» نمونه‌های موفقی هستند که نشان می‌دهند می‌توانیم هم مطالبه‌گر و هم مجری باشیم.

وی افزود: برگزاری جشنواره خدمات فنی و مهندسی در کشور یک نیاز جدی است و این ابتکار می‌تواند در مشهد پایه‌گذاری شود، حتی اگر هنوز مشخص نباشد متولی اصلی چه نهادی است.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: در دیدار با وزیر امور خارجه کشور پیشنهاد برگزاری همایش سرمایه‌گذاری کشورهای اسلامی مطرح شد، اگرچه هنوز آرامش کامل در فضای اقتصادی وجود ندارد اما این شروع خوبی است و باید بخش دولتی و خصوصی برای اجرای آن همکاری کنند.

مظفری به موضوع تعرفه ترجیحی افغانستان نیز اشاره کرد و گفت: تعرفه صادرات به افغانستان صفر شده است، باید برای بهره‌گیری از این فرصت برنامه‌ریزی داشته باشیم. هرات در حال صنعتی شدن است و آینده اقتصادی ۲ طرف می‌تواند مکمل یکدیگر باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴)
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۰ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)