• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۸۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
سیاسی » دولت
رئیس‌جمهور:

ایران و عمان در فراز و نشیب‌های منطقه‌ای یاور یکدیگر بوده‌اند

رئیس‌جمهور با تاکید بر سابقه دیرینه روابط ایران و عمان گفت: ارتباطات و تعاملات فیمابین همواره بر پایه برادری، احترام متقابل و حسن نیت استوار بوده و دو کشور در فراز و نشیب‌های منطقه‌ای، همواره یار و یاور یکدیگر بوده‌اند.

ایران و عمان در فراز و نشیب‌های منطقه‌ای یاور یکدیگر بوده‌اند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان، امروز دوشنبه در دیدار «حمود بن فیصل بن سعید البوسعیدی» وزیر کشور عمان، با تاکید بر سابقه دیرینه و صمیمی روابط دو کشور و دو ملت اظهار کرد: ارتباطات و تعاملات میان جمهوری اسلامی ایران و عمان همواره بر پایه برادری، احترام متقابل و حسن نیت استوار بوده و دو کشور در فراز و نشیب‌های منطقه‌ای، همواره یار و یاور یکدیگر بوده‌اند.

رئیس‌جمهور با قدردانی از نقش‌آفرینی سازنده عمان در عرصه‌های منطقه‌ای، افزود: تلاش‌های عمان در همراهی با جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در زمینه میانجیگری و میزبانی از مذاکرات تهران و واشنگتن، شایسته قدردانی است و نشان از رویکرد خردمندانه و صلح‌جویانه مقامات این کشور دارد.
 
آقای پزشکیان، همچنین با اشاره به مواضع صریح و روشن عمان در حمایت از مردم مظلوم غزه و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی تصریح کرد: این موضع انسانی و اسلامی عمان بسیار ارزشمند است. به عنوان یک مسلمان، از این دلسوزی و همراهی قدردانی می‌کنیم و اگر همه کشور‌های اسلامی با چنین رویکردی از مردم غزه حمایت می‌کردند، شاهد حوادث تلخ و تأسف‌بار در این منطقه نبودیم.
 
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت وحدت امت اسلامی تأکید کرد و گفت: ما مسلمانان، بر پایه آموزه‌های دینی و توصیه‌های نبی مکرم اسلام (ص)، برادر یکدیگر هستیم و باید ید واحده باشیم. اگر به این آموزه‌ها عمل کنیم، امت اسلامی به قدرتی بزرگ تبدیل خواهد شد که منافع ملت‌های مسلمان و امنیت آنان را تضمین و از هرگونه تجاوز و تعدی به بلاد اسلامی جلوگیری خواهد کرد.
 
آقای پزشکیان ابراز امیدواری کرد که حضور وزیر کشور عمان در تهران، زمینه‌ساز تقویت بیش از پیش پیوند‌ها و همکاری‌های دو کشور باشد و افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در تمامی زمینه‌های علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، تعاملات خود را با عمان گسترش دهد و امیدواریم این سفر به توسعه بیش از پیش مناسبات دوجانبه کمک کند.
 
در ادامه این دیدار، وزیر کشور عمان نیز با ابراز خرسندی از حضور در ایران و دیدار با آقای پزشکیان، روابط دو کشور را ممتاز و تاریخی توصیف و تصریح کرد: روابط ایران و عمان، روابطی خاص، عمیق و آکنده از صداقت است و هیچ شائبه‌ای به آن راه ندارد. سفر پنج ماه پیش جناب‌ عالی به مسقط و توافقات و تفاهمات ارزشمند حاصل از آن نیز نشان‌دهنده مسیر روشن همکاری‌های دو کشور است.
 
حمود بن فیصل بن سعید البوسعیدی، ضمن قدردانی از مواضع رئیس‌جمهور ایران در تقویت روابط با کشور‌های اسلامی، به‌ویژه عمان، خاطرنشان کرد: این رویکرد سازنده از سوی جمهوری اسلامی ایران همواره در دهه‌های گذشته پایدار بوده و از جانب عمان نیز با همان روحیه برادری و حسن نیت دنبال شده است.
 
وی همچنین تاکید کرد: امیدواریم روابط عالی و استوار میان دو کشور، همچنان با قدرت و اراده‌ای مضاعف ادامه یابد؛ ما برای تعمیق و ارتقای هر چه بیشتر این روابط تلاش خواهیم کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)