• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۹۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
سیاسی » دولت
معاون رئیس‌جمهور:

زنان روستایی باید به نیروی محرکه اقتصاد محلی تبدیل شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور روستایی و مناطق محروم کشور با تاکید بر اینکه زنان روستایی باید به‌عنوان نیروی محرکه در توسعه اقتصادی روستا‌ها شناخته شوند، گفت: دولت موظف است با ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم، زمینه‌ساز فعالیت‌های کارآفرینی برای زنان در مناطق روستایی باشد.

زنان روستایی باید به نیروی محرکه اقتصاد محلی تبدیل شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عبدالکریم حسین‌زاده در نشست با دهیاران و فعالان گردشگری روستا‌های شهرستان ایرانشهر بر لزوم توجه به زنان روستایی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای آنان اشاره کرد و افزود: توجه به اشتغال زنان در مناطق روستایی به‌ویژه در بخش‌های کشاورزی و گردشگری، می‌تواند موجب افزایش درآمد و ارتقاء سطح معیشت در این مناطق شود.

حسین‌زاده بر اهمیت استفاده از فناوری در توسعه مناطق روستایی نیز اشاره کرد و گفت: فناوری می‌تواند به‌عنوان ابزار مهمی برای ارتباط روستا‌ها با بازار‌های ملی و بین‌المللی عمل کند؛ با استفاده از فناوری‌های نوین، روستاییان می‌توانند محصولات خود را به راحتی به بازار‌های جدید عرضه کنند و در فرآیند‌های اقتصادی کشور مشارکت بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: ایجاد زیرساخت‌های فناوری در روستا‌ها ضروری است و دولت نباید در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ کند.

معاون رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه رویکرد توسعه باید بر پایه ظرفیت‌های داخلی هر منطقه طراحی شود، اظهار کرد: برای دستیابی به توسعه پایدار، باید به توانمندی‌های درونی هر منطقه توجه کنیم، اگر توسعه را به مردم واگذار کنیم، می‌توانیم به رشد و پیشرفت واقعی دست یابیم.

وی با بیان اینکه طرح‌های توسعه‌ای که از مرکز طراحی شود و بدون مشارکت مردم به اجرا درآید به‌دلیل عدم تطابق با نیاز‌های محلی شکست می‌خورند، تصریح کرد: طراحی برنامه‌ها بر اساس داده‌ها و تجربه‌های مردم، ضروری است چرا که براساس تجربه‌های گذشته، هیچ برنامه‌ای بدون همکاری و مشارکت مردم به نتیجه نمی‌رسد.

معاون رئیس‌جمهور در امور روستایی و مناطق محروم کشور تاکید کرد: دولت باید در فرآیند توسعه تسهیلگر باشد و از مداخله‌گری پرهیز کند، در واقع باید با فراهم کردن بستر‌های مناسب، زمینه را برای مشارکت مردم در فرآیند توسعه فراهم آورد.

حسین‌زاده تصریح کرد: در صورتی که دولت تسهیلگری را در پیش گیرد، مردم قادر خواهند بود مسائل خود را حل و در فرآیند توسعه نقش موثری ایفا کنند.

لزوم فعال‌سازی ظرفیت‌های گردشگری سیستان و بلوچستان

معاون رئیس جمهور به ظرفیت‌های ویژه استان سیستان و بلوچستان در صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: این استان با دارا بودن جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی متعدد، ظرفیت فراوانی برای توسعه گردشگری دارد، اگر این ظرفیت‌ها به درستی شناسایی و فعال شوند، می‌توانند به یکی از ارکان اصلی توسعه آن تبدیل شوند.

حسین‌زاده اضافه کرد: گردشگری می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال، زمینه‌ساز جذب سرمایه‌گذاری‌های کلان و توسعه زیرساخت‌های اقتصادی در سیستان و بلوچستان باشد.

معاون رئیس‌جمهور در امور روستایی و مناطق محروم کشور به ضرورت تغییر در رویکرد‌های توسعه‌ای سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: این استان با وجود ظرفیت‌های زیاد، هنوز نتواسته است از آنها به‌طور کامل بهره‌برداری کند، دولت با همکاری مردم و مسوولان محلی، آماده است تا این خطه را به یکی از قطب‌های اقتصادی کشور تبدیل کند.

حسین‌زاده تصریح کرد: در راستای تحقق این هدف، استفاده از فناوری‌های نوین و توسعه گردشگری روستایی به‌عنوان اولویت‌های اصلی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: امیدواریم با همکاری مشترک مردم، مسوولان و دولت، فرآیند توسعه به شکل واقعی و مؤثر در سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق روستایی کشور آغاز شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تهیه و توزیع هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی و یلدایی بین نیازمندان فارس
مدت زمان خرید سهام بانک آینده با نماد «وآیند» تمدید شد
تأمین مالی تولیدکنندگان جوان با حمایت صندوق ضمانت صادرات
بارش باران و برف از امروز تا پنجشنبه در قم
پایش هوشمند حیات‌وحش در جنوب استان اردبیل
لامرد بیشترین سهم بارش ها را به خود اختصاص داد
اهدای ۸ سری جهیزیه به مددجویان بهزیستی فریمان
شناسایی بیش از ۱۰۵ گونه جانوری در مناطق حفاظت‌شده مهریز
باید وارد عرصه‌های ناشناخته در فناوری بشویم
 مطالبات سرمایه‌گذاران رضایت خودرو در مسیر پرداخت
بیش از ۶ هزار حساب ۲۵۱ مظنون به پولشویی در بازار ارز با تراکنش ۲۱۰ همتی مسدود شد
ضربه پلیس به شبکه‌های مالخری کشور با تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از ۲ هزار نفر
افتتاح دومین کارخانه تولید آسفالت در خرم آباد
مسدود شدن دو مسیر ورودی شهر بیرم
هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای قم
حادثه واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور، مصدوم با حال وخیم ندارد
غلامرضا محمدی سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان شد
قدردانی امام جمعه مشهد از خدمات ارزشمند نهاد مبارزه با مواد مخدر
سرشماری حیات وحش منطقه حفاظت‌شده مراکان
کشف قرص های غیر مجاز در تفرش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۶ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)