• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۱۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی تأکید کرد: بسیج درخط مقدم پاسداری از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، امنیت و استقلال ملی کشور ایستاده و سد پولادین و شکست‌ناپذیر ملت در مقابل تهدید‌های دشمن در عرصه‌ها و میدان‌های مختلف است.

سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیازهای مردم و کشور است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» رئیس ستادکل نیروهای مسلح به‌مناسبت هفته بسیج و سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین، پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ»

پنجم آذرماه، یادآور فرمان تاریخی و دوراندیشانه معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در تشکیل نهاد عظیم و مردمی بسیج مستضعفین است؛ نهادی که با روحی سرشار از ایمان، اخلاص، فداکاری و بصیرت، به مثابه یک ذخیره راهبردی و نیروی تمدن‌ساز انقلاب و نظام اسلامی در تمام عرصه‌های حیاتی کشور جلوه‌گری کرده است.

بسیج، فرزند زلال انقلاب اسلامی و تجلی «امت در قامت نظام» است؛ پدیده‌ای الهی که از متن ایمان مردم برخاست و در میدان‌های سخت، پرچم عزت و اقتدار ملی را برافراشت. این نهاد، نه صرفاً یک سازمان، بلکه یک فرهنگ، یک تفکر و یک مکتب جهادی تمام‌عیار است که در تراز مکتب عاشورا و سیره نبوی، برای دفاع از آرمان‌های اسلام و انقلاب، جانفشانی کرده و می‌کند.

در همین راستا، رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظلّه‌العالی) در توصیفی ژرف می‌فرمایند: «تشکیل بسیج، مصداق تام و تمام تبدیل تهدید به فرصت بود. این حقیقت زیبا و مجسم از متن مردم جوشید.»

در طول ۴۵ سال گذشته، بویژه در مقاطع حساس و شرایط پرمخاطره کشور؛ بسیج و بسیجیان با نهراسیدن از مرگ و پیشتازی در میدان‌های جهاد و شهادت، از حماسه‌های ماندگار دوران هشت سال دفاع مقدس تا میدان‌های جنگ‌های ترکیبی و شناختی امروز، و از بازسازی و سازندگی کشور تا حضور مؤثر در عرصه‌های مردمی‌سازی امنیت، پیشرفت، سلامت و علم، نقش‌آفرینی‌های سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده داشته‌اند.

در روزگار پیچیده کنونی هم که دشمنان انقلاب اسلامی با طراحی جنگ‌های چندلایه ـ از جنگ رسانه‌ای تا جنگ اقتصادی و روانی ـ در پی تضعیف بنیان‌های عزت ملت ایران عزیز هستند، بسیج مظهر آگاهی، ایمان، مقاومت، دشمن‌شناسی و هوشمندی ملت قهرمان ایران است.

بسیج در دفاع مقدس ۱۲روزه در برابر جنگ تحمیلی و ائتلاف اهریمنی آمریکا و رژیم جعلی و منحوس صهیونیستی، جلوه‌ای نو از اراده ملت عظیم‌الشأن ایران را متبلور ساخت و نشان داد که امروز نیز با همان روحیه جهادی و انقلابی گذشته، در خط مقدم پاسداری از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، امنیت و استقلال ملی کشور ایستاده و سد پولادین و شکست‌ناپذیر ملت در مقابل تهدید‌های دشمن در عرصه‌ها و میدان‌های مختلف است.

به فضل الهی، این نیروی بیکران و افتخارآمیز برای ملت و مملکت، با تکیه بر دانش، فناوری، ایمان و مردم‌باوری و دیگر خصوصیات ممتاز خود، همچنان در حال گشودن افق‌های نو و جدیدی از قدرت ترکیبی و بازدارندگی هوشمند برای ایران و ایرانی است؛ قدرتی که نه‌تنها مایه اقتدار نظام اسلامی، بلکه امید و الهام‌بخش جبهه مقاومت در جهان اسلام و دیگر جوامع حق‌طلب و آزادی‌خواه در سراسر گیتی است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد، نام، خاطره و آرمان‌های بلند و تمدن‌ساز شهدای والامقام بسیج و مجاهدان عرصه‌های دفاع و امنیت، هفته‌ی مبارک بسیج را به یکایک بسیجیان سلحشور و ملت بصیر، مقتدر و بسیجی ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و تأکید می‌کنم که نهاد مقدس بسیج، همراه با نیرو‌های مسلح و سایر ظرفیت‌های امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و مدافع میهن عزیزمان ایران، مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور به‌ویژه در حوزه‌های سازندگی، پیشرفت و آبادانی، بازدارندگی و اقتدار علمی، دفاع مقتدرانه، امنیت پایدار و مقابله قاطعانه و شجاعانه با توطئه‌های استکباری و هرگونه تعدی و تعرض دشمنان انقلاب و نظام اسلامی به ایران‌جان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)