• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۴۲۱۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰
اقتصادی » آب و انرژی

جهش تولید بنزین و نفت‌گاز معادل یک پالایشگاه ۱۰۰ هزار بشکه‌ای

معاون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: مجموع افزایش تولید بنزین و نفت‌گاز از ابتدای استقرار دولت چهاردهم تا شهریور امسال معادل تولید آنها در یک پالایشگاه ۱۰۰ هزار بشکه‌ای نفت خام است.

افزایش ۹ میلیون لیتری مجموع تولید بنزین و نفت‌گاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «محمدعلی دادور» با اشاره به افزایش تولید بنزین و نفت‌گاز در یک سال گذشته (شهریور ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۴) اظهار کرد: بر اساس گزارش عملکرد پالایشگاه‌ها، از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، تولید بنزین و نفت‌گاز در مقایسه با مدت مشابه (شهریور ۱۴۰۲ تا شهریور ۱۴۰۳) به ترتیب ۴.۳ و ۴.۷ میلیون لیتر در روز افزایش یافته که این افزایش هم در تولید بنزین و هم در تولید نفت‌گاز، معادل یک پالایشگاه ۱۰۰ هزار بشکه‌ای نفت خام است.

وی با اعلام اینکه شهریور ۱۴۰۲ تا شهریور ۱۴۰۳، تولید بنزین موتور ۹۸ میلیون لیتر در روز بوده است، افزود: این رقم از ابتدای استقرار دولت چهاردهم تا شهریور امسال، به ۱۰۲.۳ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است؛ تولید نفت‌گاز نیز از شهریور ۱۴۰۲ تا شهریور ۱۴۰۳، ۱۱۱ میلیون لیتر در روز بوده که این رقم از شهریور ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۴ به ۱۱۵.۷ میلیون لیتر در روز رسیده است.

جهش تولید در بنزین و نفت‌گاز

معاون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تأکید کرد: افزایش تولید صورت‌گرفته در بنزین موتور و نفت‌گاز در حالی در یک‌سال گذشته از ابتدای استقرار دولت چهاردهم تحقق یافته که پالایشگاه جدیدی به مجموع پالایشگاه‌های کشور اضافه نشده، اما در هر دو حوزه معادل یک پالایشگاه ۱۰۰ هزار بشکه‌ای نفت خام افزایش صورت گرفته است.

دادور به مقایسه تولید بنزین و نفت‌گاز در ۶ ماه ابتدایی امسال با مدت مشابه پارسال پرداخت و گفت: تولید بنزین در ۶ ماه ابتدایی پارسال ۹۸ میلیون لیتر در روز بوده که این رقم با نیم میلیون لیتر افزایش در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۴ به ۹۸.۵ میلیون لیتر در روز رسیده است.

وی با اعلام اینکه توزیع بنزین از ۱۲۴.۵ میلیون لیتر در روز در ۶ ماه سال ۱۴۰۳ با رشد ۸ میلیون لیتری مصرف نسبت به ۶ ماه امسال به ۱۳۳ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است، اظهار کرد: تولید نفت‌گاز نیز از ۱۱۲ میلیون لیتر در روز در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ به ۱۱۵ میلیون لیتر در ۶ ماه ابتدایی امسال افزایش یافته است.

افزایش ۷۲ هزار بشکه‌ای خوراک

معاون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از دیگر اقدام‌های صورت‌گرفته در صنعت پالایش کشور از ابتدای استقرار دولت چهاردهم را افزایش خوراک پالایشگاه‌ها دانست و افزود: خوراک پالایشی از شهریور ۱۴۰۲ تا شهریور پارسال، ۲ میلیون و ۲۸۷ هزار بشکه در روز بوده که این رقم در شهریور ۱۴۰۳ تا شهریور امسال با افزایش ۷۲ هزار بشکه‌ای به ۲ میلیون و ۳۵۹ هزار بشکه در روز رسیده است.

دادور درباره وضع خوراک پالایشگاه‌ها در ۶ ماه ابتدایی امسال و مقایسه آن با مدت مشابه پارسال گذشته بیان کرد: خوراک پالایشی در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳، ۲ میلیون و ۳۰۲ هزار بشکه در روز بوده که در ۶ ماه ابتدایی امسال به ۲ میلیون و ۳۲۱ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

وی با اشاره به بازسازی واحد آراف‌سی‌سی پالایشگاه شازند اراک اظهار کرد: در واحد آراف‌سی‌سی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند اراک از ۱۳ سال گذشته تاکنون تنها تعمیرات اضطراری انجام شده بود و به همین دلیل تولید محصولات بنزین و نفت‌گاز آن در سال‌های اخیر با کاهش چشمگیر و محسوسی مواجه شده بود.

معاون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: با وجود فشار‌های موجود در حوزه مصرف مانند حجم بالای مصرف در ۶ ماه ابتدایی امسال ناشی از مسافرت‌های نوروزی و تابستانه و همچنین جنگ ۱۲ روزه، واحد آراف‌سی‌سی پالایشگاه اراک به‌ویژه تمام اجزا و قطعه‌های داخلی و خارجی راکتور‌های آن به‌طور اساسی و کامل مورد بازسازی قرار گرفت تا از ازکارافتادگی همیشگی این واحد ممانعت شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)