• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۷۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
اقتصادی » بازاروتجارت

ایران و کوبا به دنبال ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک

رئیس اتاق ایران در جریان سفر هیئت تجاری ایران به کوبا و دیدار با وزیر تجارت داخلی این کشور خواستار افزایش همکاری‌های اقتصادی دو کشور شد.

ایران و کوبا به دنبال ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک
به گزارش گروه تجارت خارجی خبرگزاری صدا و سیما، صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در جریان سفر هیئت تجاری ایران به کوبا، در دیدار با وزیر تجارت داخلی کوبا، از گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و کوبا با توجه به ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در تمامی حوزه‌های صنعتی، فناوری‌های کشاورزی، صنایع غذایی، پزشکی، صنایع معدنی، گردشگری، پالایشگاه و نفت و گاز و ... استقبال کرد و گفت: اتاق بازرگانی ایران با اتکا به اعضای خود که مدیران بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور هستند، قادر است فعالیت‌های گسترده‌ای در راستای بسته پیشنهادی دولت کوبا انجام دهد.


حسن‌زاده با بیان اینکه دولت و ملت ایران، حس همکاری دولت کوبا در زمینه ارسال واکسن کرونا به ایران در دوران پاندمی کرونا را در حافظه خود حفظ نموده است؛ بیان داشت: پیشنهاد اصلی اتاق ایران از طرف بنگاه‌های اقتصادی ایران این است که برای احیا و بازسازی کارخانجات و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ کوبا که چندین سال است بدون فعالیت و راکد مانده‌اند، آمادگی داریم.

رییس اتاق ایران تصریح کرد: البته برای تحقق این موضوع لازم است زمینه آشنایی فعالان اقتصادی ایران با مقررات سرمایه‌گذاری خارجی در کوبا فراهم شود و تسهیلگری لازم در زمینه این مقررات صورت گیرد تا ضمن تضمین امنیت سرمایه‌گذاری، جذابیت‌های لازم برای حضور سرمایه‌گذاران ایرانی در کوبا فراهم شود.

قدیر قیافه، نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران هم در این دیدار، گفت: حوزه‌های همکاری بسیار زیادی بین ایران و کوبا وجود دارد و ما می‌توانیم یک همکاری و ارتباط برد - برد را رقم بزنیم.

قیافه با اشاره به اینکه ساختار حکمرانی کوبا به‌ویژه در کار‌های بزرگ مبتنی بر یک سازوکار دولتی است؛ بر امنیت سرمایه‌گذاری به عنوان شرط لازم برای جذب سرمایه‌گذار تاکید کرد و گفت: فعالان اقتصادی ایران برای ورود به بازار کوبا باید بیش از این با قوانین و مقررات حوزه صنعت و تجارت کوبا آشنایی پیدا کنند.

او خاطرنشان کرد: اگر شرایط قانونی برای شرکت‌های ایرانی فراهم شود، مطمئن هستیم حجم مبادلات تجاری ایران و کوبا در یک دوره پنج ساله می‌تواند به یک میلیارد دلار افزایش پیدا کند.

نایب رئیس اتاق ایران از حوزه‌هایی نظیر صنعت ساختمان، جاده‌سازی، صنایع غذایی، کشاورزی و معدن به عنوان حوزه‌های مورد علاقه برای فعالان اقتصادی ایران جهت انجام فعالیت اقتصادی در کوبا نام برد و تاکید کرد: این امکان را داریم که با توجه به دانش فنی ایران در حوزه معدن و صنایع معدنی، از اکتشاف و استخراج معادن تا فرآوری محصولات معدنی با کوبا همکاری داشته باشیم.

وزیر تجارت داخلی کوبا نیز در این دیدار به دستور رئیس‌جمهور کوبا در زمینه شناسایی فرصت‌ها برای واردات مواد غذایی، پوشاک و کالا‌های مصرفی از ایران به کوبا پس از بازدید از پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی هاوانا ۲۰۲۵ خبر داد و گفت: با توجه به فرصت‌های موجود و انعطاف‌پذیری که کوبا در زمینه تجاری نشان می‌دهد، فرصتی برای تشکیل شرکت‌های جدید و گسترش فعالیت‌های اقتصادی مشترک دو کشور وجود دارد.

او سیاست اصلی دولت کوبا را رفع نیاز‌های اولویت‌دار مردم و جامعه کوبا از طریق ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تولید ملی دانست و تاکید کرد: بهترین راه برای مقابله با هزینه‌هایی که تحریم‌های آمریکا بر اقتصاد کوبا تحمیل می‌کند، سرمایه‌گذاری بر روی تولید در داخل کوبا است.

وزیر تجارت داخلی کوبا ضمن تاکید بر اراده دولت کوبا برای حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی، تصریح کرد: سرمایه‌گذاران هم باید ریسک سرمایه‌گذاری را بپذیرند. ما آمادگی داریم از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در هاوانا، مهمترین خطوط کاری و نیاز‌های اولویت‌دار مان از جمله در حوزه‌های انرژی، مواد غذایی و پوشاک و ... را منتقل کنیم و در این زمینه‌ها همکاری داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قیمت سکه و طلا ۲۳ آذر ۱۴۰۴ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۰۰
تشییع پیکر پاک مادر شهید در کازرون
پرداختن به سلامت خانواده و آموزش معلمان در برنامه‌های سیما
قزوین در مسیر توسعه همکاری با پاکستان
نبود کمربندی، علت افزایش ترافیک و تصادفات درون شهری همدان
روایتی متفاوت از نادر طالب زاده
تحصیل ۵۵ درصد دانش آموزان دوره متوسطه در هنرستان های فنی و حرفه ای و کار دانش
تزریق منابع مالی به مسکن مهر پردیس با ابزار تهاتر املاک
برداشت بیش از ۲۷ هزار تن بادام‌زمینی از مزارع اردبیل
رونمایی از طرح برترِ پژوهشی رادار فرودگاهی
تکمیل ۷ طرح مهم آبی کهگیلویه و بویراحمد سرعت می‌گیرد
نجات ۵۰ خودروی گرفتار در برف‌ و‌ کولاک جاده خلخال - الماس
کلید توسعه در تولید دانش‌بنیان و صادرات‌ محور است
تمرکز دستگاه‌های نظارتی بر کنترل قیمت و توزیع کالا‌های اساسی
اجرای طرح پویش سلامت علوی در دزفول
حدادی برای استقلال دست به توپ می‌شود
حضور ۱۲۰ اندیشمند خارجی در کنگره بین المللی فعالان فرهنگی اربعین
دست درازی به منابع طبیعی آمل روی میز دستگاه قضا
احداث بیش از هزار و ۳۰۰ متر دیوار برای عبور ایمن سیلاب‌های زمستانی در یزد
ثبت ۳۶۶۵ تذکر سامانه‌ای در بازار سرمایه طی آبان‌ماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)