• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۷۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
البرز » اجتماعی

البرز توان تأمین بیش از ۵۰ درصد نیاز‌های کالایی عمان را دارد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: البرز توان تأمین بیش از ۵۰ درصد نیاز‌های کالایی عمان را دارد و می‌تواند به‌عنوان شریک راهبردی ایران در روابط صنعتی و تجاری با عمان و کشور‌های خلیج فارس مطرح شود.

البرز توان تأمین بیش از ۵۰ درصد نیاز‌های کالایی عمان را دارد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، انصاری گفت: البرز توان تأمین بیش از ۵۰ درصد نیاز‌های کالایی عمان را دارد و می‌تواند به‌عنوان شریک راهبردی ایران در روابط صنعتی و تجاری با عمان و کشور‌های خلیج فارس مطرح شود.
 
وی با اشاره به سفر هیأت اقتصادی استان البرز به هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی و ماشین‌آلات وابسته «اگروفود» در مسقط عمان گفت: این سفر گامی مهم در تقویت روابط صنعتی و توسعه صادرات استان بود و مجموعه‌ای از مدیران اقتصادی، فعالان صنعتی، تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان را گرد هم آورد.
 
وی گفت: این سفر «فرصتی راهبردی برای تعاملات جدید، مذاکره با طرف‌های تجاری و شناسایی الگو‌های نوین همکاری» است و معتقد است حضور هدفمند استان در مسقط، نقطه شروع فصل تازه‌ای از دیپلماسی صنعتی البرز است.
 
مدیرکل صمت البرز با اشاره به جایگاه صنعتی استان گفت: البرز امروز نه‌تنها یکی از پنج قطب اصلی صنعت کشور است، بلکه با ۱۲ شهرک صنعتی فعال، ۲۱ ناحیه صنعتی، بیش از ۴۲۰۰ واحد تولیدی، ۴۴۷ شرکت دانش‌بنیان و ۴۱۸ صادرکننده، ظرفیت ایفای نقش کلیدی در بازار‌های منطقه‌ای را دارد.
 
وی ادامه داد: امسال تعدادی از صنایع غذایی و به ویژه یکی از واحد‌های پیشرفته تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی استان البرز در نمایشگاه مسقط حضور داشتند؛ حضوری که  «نمایشی از ترکیب توان تولیدی، فنی و صادراتی استان» بود.
 
انصاری بیان کرد: اگروفود مسقط تنها محل عرضه محصول نبود؛ میدان تحلیل بازار، مذاکره مستقیم با سرمایه‌گذاران و شناسایی نیاز‌های واقعی عمان و منطقه بوده است.
 
یکی از محور‌های تخصصی این سفر، بررسی الگوی «تولید مشترک ۷۰-۳۰» بود؛ مدلی که در آن ۷۰ درصد تولید در ایران و ۳۰ درصد تکمیل و بسته‌بندی در عمان انجام می‌شود.
 
 انصاری تصریح کرد: این مدل ارزش افزوده محصول ایرانی را در بازار عمان افزایش می‌دهد و راه صادرات مشترک به بازار‌های آفریقایی و خلیج فارس را هموار می‌کند.
 
او برای همکاری‌های آینده میان البرز و عمان سه مسیر عملیاتی تولید بدون کارخانه برای برند‌های عمانی، سرمایه‌گذاری مشترک در شهرک‌های صنعتی البرز و صادرات مشترک و بازصادرات به بازار‌های هدف معرفی می‌کند. 
 
مدیرکل صمت البرز در ادامه به مجموعه‌ای از مزیت‌های زیرساختی استان اشاره کرد و گفت: قرار گرفتن البرز در محور اصلی ارتباطات کشور و نزدیکی به پایتخت، تا مسیر حمل‌ونقل ۱۲ ساعته تا بندرعباس و سپس انتقال دریایی به عمان و سایر کشور‌های حوزه خلیج فارس از جمله این مزیت ها است.
 
انصاری همچنین فرودگاه بین‌المللی پیام، منطقه ویژه اقتصادی پیام، بزرگ‌ترین شهرک صنعتی کشور در اشتهارد و نخستین شهرک دارویی ایران را «مزیت‌های کم‌نظیر و قابل‌اتکا برای سرمایه‌گذاری‌های مشترک» عنوان  کرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز اعلام کرد:«استان البرز با ارائه زمین آماده، معافیت‌های گسترده، فرآیند صدور سریع مجوز‌ها و حمایت‌های کامل، آمادگی دارد سرمایه‌گذاری مشترک با عمان را در کمتر از یک سال به مرحله عملیاتی برساند. هدف‌گذاری ما آغاز موج جدید تولید و صادرات مشترک از سال ۲۰۲۶ است.»
 
وی گفت: هر ابتکاری که بخش خصوصی (از جمله اتاق بازرگانی) در مسیر توسعه صنعتی و گسترش ارتباطات خارجی استان دنبال کند، با حمایت  صنعت، معدن و تجارت البرز همراه خواهد بود. وظیفه ما تسهیل‌گری، صدور مجوز‌های قانونی، پشتیبانی اداری و هموار کردن مسیر همکاری‌های جدید است و این رویکرد  «تعامل واقعی دولت و بخش خصوصی برای توسعه صادرات البرز» است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی بیش از ۱۷۰۰ مسجد تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
هشدار جهاد اسلامی فلسطین درباره گسترش شهرک های صهیونیستی
تروریست‌های مزدور یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
ایستادگی جان فدایان لرستانی در موج ۱۲۰ سنگر خیابان
بررسی موانع راه اندازی پایانه مرزی کوزه‌رش سلماس
ریاض منصور: طرح‌های الحاق اسرائیل اقدام جنگی است
الحشد الشعبی عراق آماده برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شد
نوای الله اکبر ساکنان کیش در صدو بیست و یکمین شب از حماسه خیابان
۲۸ شهید و زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه
تقویت فعالیت سامانه بارشی در سمنان
برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری فردا در دورود لرستان
حماسه حضورمردم ارومیه به فصل ۱۲۱ رسید
یکصد و بیست‌ویکمین شب پایداری مردم آبادان و خرمشهر
پیش‌بینی حضور ۴۶ میلیون نفر در مراسم بدرقه آقای شهید ایران
بررسی روند اجرای طرح پایانه مرزی کوزه رش سلماس
مردم اسناد غیرمنقول عادی خود را در سامانه ساغر ثبت کنند
کاهش هزینه‌های متقاضی خروج دائم از کیش با اجرای طرح ارزیابی کالا در محل
طرح اوقات فراغت تابستانی در چهارمحال و بختیاری
جام جهانی ۲۰۲۶؛ سلسائو سامورایی‌ها را حذف کرد
چادرملو نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
امیر«خوش‌قلب»:سامانه‌های‌پدافندی دائما درحال تحول هستند
برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی در خوزستان
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
پزشکیان: توافق اخیر دستاورد مقاومت ملت ایران است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، نمایش درخشان یوزهای ایرانی مقابل مصر  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
رامین بهترین گلزن تاریخ ایران در جام جهانی  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)