• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۸۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
آذربایجان شرقی » اجتماعی

اوج‌گیری آنفلوانزا در آذربایجان‌شرقی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز از اوج‌گیری شیوع بیماری آنفلوانزا در آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: ابتلا به بیماری آنفلوانزا در استان از نقطه اوج و هشدار عبور کرد و درصد شیوع آن نسبت به هفته اول آذر ماه افزایشی بوده است.

اوج‌گیری آنفلوانزا در آذربایجان‌شرقی
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،احمد کوشا با بیان اینکه کادر درمان از همه بیمارانی که با مشکل تنفسی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند آزمایش ابتلا به آنفلوانزا  می گیرند گفت: ما بعد از نمونه‌گیری روزانه موارد ابتلا را در یک هفته جمع‌بندی می‌کنیم. 
 
وی به واکسیناسون افراد سنین بالا و بسیار ناتوان جامعه تاکید کرد و گفت: معمولا ما سه پیک شیوع بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوانزا در آذر، بهمن و فروردین ماه داریم.
 
وی از آمادگی مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان در راستای درمان بیماری آنفلوانزا خبر داد و ادامه داد: امیدواریم با تلاش کادر درمان و با همکاری مردم هیچ فوتی در پی مبتلا شدن به بیماری آنفولانزا نداشته باشیم.
 
کوشا با اشاره به تعطیلی مدارس در پی اوج‌گیری شیوع بیماری آنفلوانزا گفت:دانشگاه علوم پزشکی پیشنهادی مبنی بر هشدار به آموزش و پرورش و استانداری ارائه می‌دهد و در کمیته تخصصی نسبت به تعطیلی مدارس تصمیم‌گیری می‌شود.
 
وی همچنین خبر فوت شدن کودک ۱۰ ساله در شهرستان خداآفرین بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا را تکذیب کرد و افزود: تاکنون در ارتباط با بیماری آنفلوانزا گزارش فوتی نداشته‌ایم.
 
سیمین خیاط‌زاده مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز به تشریح آمار و ارقام مبتلایان به آنفلوانزا پرداخت و گفت: احتمال بستری شدن و فوتی بر اثر این بیماری وجود دارد و اکنون حدود ۶.۵ درصد بستری شدگان بیمارستان‌های آذربایجان شرقی در هفته گذشته را مبتلایان به بیماری آنفلوانزا تشکیل می‌دهند و این تعداد در ماه جاری به ۱۱.۵ درصد رسیده است.
 
خیاط‌زاده با بیان اینکه به زودی پیک این بیماری در استان خود را نشان داده و از آن عبور می‌کند ادامه داد: هر سال در فصل سرما برخی بیماری‌های تنفسی در استان شیوع پیدا می‌کنند و امسال نیز آنفلوانزا در حال افزایش است، بر اساس انتظار ویروس‌هایی که جهش پیدا می‌کنند سرعت انتشار، سرعت انتقال و شدت بیماری بیشتری دارند، به‌طوری که اکنون به دلیل درگیری چندساله با کوید (کرونا) این جهش به تاخیر افتاده و اکنون شاهد جهش در ویروس آنفلوانزا هستیم.
 
وی به پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری آنفلوانزا در مکان‌های تجمعی تاکید کرد و افزود: از مردم انتظار داریم برای جلوگیری از شیوع این بیماری و انتقال آن، از ماسک استفاده کرده، دست‌ها را با آب و صابون شسته و فاصله را رعایت کنند، همچنین انتظار می‌رود شهروندان عزیز از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک و مراجعه به تزریقاتی‌ها برای مداوای بدون دستور پزشک اجتناب کنند.
 
خیاط‌زاده تصریح کرد: دوره درمان بیماری آنفلوانزا ۹ تا ۱۰ روز است که در چهار پنج روز نخست آن اول بیمار بدحال بوده و تب و بدن درد خواهد داشت بر این اساس به شهروندان توصیه می‌کنیم قبل از ابتلا به بیماری واکسن بزنند؛ البته دریافت واکسن برای مادران باردار و سالمندان دارای بیماری زمینه‌ای در مراکز بهداشت استان رایگان بوده و بقیه باید از داروخانه‌ها واکسن تهیه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)