• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۰۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
اجتماعی » انتظامی و حوادث
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا:

لزوم رصد قاچاقچیان مواد مخدر در فضای مجازی

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران در سومین کنفرانس بین المللی مبارزه با مواد مخدر بغداد، بر ضرورت ارتقای همکاری‌های منطقه‌ای برای ریشه کنی قاچاق مواد مخدر تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار ایرج کاکاوند در سومین کنفرانس بین المللی مبارزه با مواد مخدر که با حضور نخست وزیر و وزیر کشور عراق در بغداد برگزار شد، ضمن قدردانی از دولت عراق برای فراهم آوردن شرایط برگزاری نشست فوق، به تشریح جزییات و اهداف برگزاری این کنفرانس بین المللی پرداخت و خاطرنشان کرد: یکپارچه سازی امنیتی و اطلاعاتی و ایجاد ساز و کار نوآورانه با تکیه بر روحیه و مسئولیت برادری موجود بین کشور‌های شرکت کننده، به منظور افزایش امنیت منطقه‌ای و جهانی و نیز قطع و ریشه کن کردن مسیر‌های منتهی به تولید این بلای خطرناک، به خصوص مواد مخدر صنعتی به عنوان یک تهدید منطقه‌ای و فراملی، از مهمترین اهداف نشست برگزار شده بود.
 
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود به تأکید شرکت کنندگان حاضر در کنفرانس موصوف نسبت به تعیین افسران رابط بین کشور‌ها اشاره و اضافه کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت تسریع تبادل اطلاعات و ایجاد هماهنگی لازم در عملیات و مأموریت‌های مشترک مبارزه با مواد مخدر، کشور‌های حاضر در این کنفرانس بین المللی بر تعیین افسران رابط بین کشور‌ها تأکید کردند.
 
سردار کاکاوند در ادامه افزود: پیگیری اجرای احکام بازداشت بین المللی صادر شده علیه افراد تحت تعقیب و تسهیل استرداد آنها به طرف درخواست کننده و نیز تقویت رویه‌های تحقیقات مالی برای کشف، ضبط و مصادره عواید حاصل از جرایم مواد مخدر به منظور محدود کردن فعالیت مجرمانه قاچاقچیان مواد مخدر از دیگر محور‌های مطرح شده در این کنفرانس بین المللی بود.
 
وی همچنین بر لزوم رصد قاچاقچیان مواد مخدر در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: تشدید تلاش‌ها برای نظارت و ردیابی وب سایت‌ها و سکوی رسانه‌های اجتماعی فعال در تبلیغ و قاچاق مواد مخدر به منظور محدود کردن فعالیت و جلوگیری از تبادل اطلاعات و امکان دستیابی قاچاقچیان به اهدافشان از جمله مهمترین موضوعاتی بود که در این کنفرانس بر آن تأکید شد.
 
این مقام ارشد انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه به لزوم آگاهی بخشی مضرات سوء مصرف مواد مخدر برای جوانان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: فعال سازی و تقویت ساز و کار‌های پیشگیری از گرایش به سوء مصرف مواد مخدر با تشدید تلاش‌های آگاهی بخشی در مورد خطرات این بلا و آسیب‌های ناشی از آن برای فرد و جامعه از دیگر محور‌های مورد تأکید این کنفرانس بود.
 
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران در خاتمه بر ضرورت تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین المللی در مبارزه با مواد مخدر بین ملت‌ها اشاره و خاطر نشان کرد: ظرفیت سازی و تقویت تعامل‌های منطقه‌ای و بین المللی با همکاری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحدد (UNODC)، هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر (INCB)، سازمان بین المللی پلیس جنایی (INTERPOL) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) از جمله موارد مورد توافق کشور‌های حاضر در این کنفرانس بود که بر آن تأکید شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چلگرد و سورشجان سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
هوای مشهد پس از ۳۲ روز سالم شد
سرما؛ پیغام آمدن برف و باران، آورد
پاراآسیایی جوانان؛ صعود تیم دونفره پاراتنیس روی میز ایران به فینال
نهضت کاشت درخت در بوستان‌های پایتخت اجرایی شد
درخشش نوجوان شاهرودی در رقابت های والیبال دانش‌آموزی جهان
برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در کوالالامپور با حضور ایرانیان مقیم
درگذشت مادر شهید سیدحسین موسوی در فومن
معرفی برترین‌های مرحله نخست رقابت‌های لیگ ترای‌اتلون در دزفول
حسن یزدانی پس از نزدیک به ۵۰۰ روز در وزن جدید کشتی گرفت
نمایش مستند برگزیده ایدفا در جشنواره سینماحقیقت
ایجاد تالار صدای مردم در استانداری خوزستان
اجرای حکم قصاص نفس نامادری "آوا"دختر چهار ساله در ارومیه
بنزین ۵ هزار تومانی وارد جایگاه های سوخت شد
ممنوعیت استفاده از اصطلاحات بیگانه بر سردر صنوف میاندورود
کدام یک برای سیستم ایمنی بهتر است؟
دستیابی ورزشکاران خوزستان به ۸ مدال مسابقات پاراآسیایی
چشم سمنان به برف روشن شد
اثربخشی سازه‌های آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در بارش‌های اخیر
انعقاد تفاهم‌نامه مخابرات با شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی برای فیبر نوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)