• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۴۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

ارائه ۲ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات درمانی و پزشکی در مناطق کمتربرخودار بهمئی

مدیر طرح‌های اجرایی بنیاد علوی استان کهگیلویه و بویراحمد از ارائه بیش ارائه ۲ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات درمانی و پزشکی رایگان به نیازمندان، از مناطق کم‌برخوردار بهمئی خبر داد.

ارائه ۲ هزار و ۵۰۰ نفر خدمات درمانی و پزشکی در مناطق کمتربرخودار بهمئی
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد؛مجری بنیاد علوی در کهگیلویه و بویراحمد گفت: بنیاد علوی با همکاری فرمانداری این شهرستان و مجموعه سپاه پاسداران در اقدامی هدفمند در راستای تحقق عدالت سلامت، برنامه‌ریزی اولیه برای ارائه خدمات جامع پزشکی و دندانپزشکی به صورت رایگان را در شهرستان بهمئی در دستور کار قرار داده است.
علی نیکبخت با بیان اینکه، ۴۰ نیروی پزشک و ۲۰ دستگاه یونیت خدمات دندانپزشکی به مردم مناطق مختلف در شهرستان بهمئی ارائه خدمت دادند و خدماتی شامل کار‌های دهان و دندان، کشیدن، پر کردن و عصب‌کشی دندان را ارائه کردند گفت: با اجرای کامل این طرح، در آینده نزدیک ۴۰ هزار نفر در مناطق محروم استان خدمات رایگان چشم پزشکی و دندانپزشکی دریافت می‌کنند.
وی افزود: طبق برنامه‌ریزی اولیه در ۹ شهرستان استان این طرح اجرایی خواهد شد و در مجموع ۱۳۰ روستا به عنوان جامعه هدف شناسایی و سنجش اولیه وضعیت سلامت در آنها انجام می‌شود.
وی گفت: در شهرستان بهمئی، ۲ هزار و ۵۰۰ نفری که خدمات درمانی رایگان دریافت کردند از افراد نیازمند درجه یک و دو می‌باشند که تحت پوشش کمیته امداد و نهاد‌های حمایتی نیستند، در این طرح شناسایی و خدمات را دریافت کردند.
فرماندار بهمئی هم با اشاره به اینکه، اجرای طرح سلامت یکی از برنامه‌های حمایتی است که در راستای سیاست‌های دولت و نظام برای کمک به قشر‌های آسیب پذیر و کم برخوردار جامعه ارائه می‌شود، گفت: برگزاری اردو‌های جهادی پزشکان در روستا‌ها و نقاط دوردست از اقدامات حمایتی است که امسال تاکنون ۲۰ اردوی جهادی برای ارائه خدمات رایگان درمانی در نقاط مختلف این شهرستان انجام شد.
لطف الله ایرمی با بیان اینکه، در اجرای این طرح بیش از ۲۰ روستا و مرکز شهر لیکک از خدمات رایگان پزشکی و درمانی و دارویی برخوردار شدند افزود: در این اردوی ۳ روزه به همت پزشکان عمومی و متخصص، چشم پزشک، دندانپزشک، زنان و زایمان و اطفال و مشاوره و روانپزشک بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات درمانی ودارویی و دندانپزشکی برخوردار شدند.
وی گفت: از آغاز امسال تاکنون با تلاش گروه‌های جهادی بیش از ۵ هزار خدمات مختلف پزشکی و درمانی در نقاط مختلف شهرستان به نیازمندان ارائه شده و این روند با عزیمت اردو‌های جهادی پزشکان و کادر درمانی داوطلب و ایثارگر به دیگر مناطق دوردست و کم برخوردار بهمئی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
فرمانده سپاه فتح استان هم در بازدید از روند خدمت رسانی این گروه جهادی از عملکرد این مجموعه قدردانی کرد و گفت: عرصه فعالیت گروه‌های جهادی در زمینه عمرانی، دامپزشکی، پزشکی، فرهنگی و همچنین اقتصاد مقاومتی و تبیین سرمایه‌گذاری برای تولید است که محور شعار سال هم است.
سردار مثنوی افزود: نقش گروهای جهادی و بسیج در جهت خدمت به مردم در مناطق محروم بی بدیل است و برای پیشرفت و خدمت رسانی به مردم در زمینه‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی باید از ظرفیت‌های گروهای جهادی ، سپاه و بسیج استفاده شود.
وی از اجرای این طرح خداپسندانه در مناطق مختلف استان ، از جمله مناطق محروم شهرستان بهمئی با همکاری فرمانداری ، بنیاد علوی و مجموعه بسیج و سپاه پاسداران قدردانی کرد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)