• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۵۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
علمی و فرهنگی » کودک و نوجوان

انتشار فراخوان بخش علمی جشنواره قصه‌گویی کانون

فراخوان بخش علمی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شد.

انتشار فراخوان بخش علمی جشنواره قصه‌گویی کانون

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، فراخوان بخش علمی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با هدف توسعه پژوهش و نگاه علمی به هنر قصه‌گویی منتشر شده است. این بخش در پی ایجاد بستری مناسب برای تولید دانش جدید، حمایت از پژوهش‌گران، نویسندگان، مترجمان و صاحب‌نظران علاقه‌مند به حوزه قصه و روایت برگزار می‌شود.

بخش علمی جشنواره تلاش دارد جایگاه پژوهش در حوزه قصه، روایت و آموزش را ارتقا دهد و فرهنگ قصه‌گویی بر پایه دانش روز را توسعه دهد. هم‌چنین این بخش به دنبال شناسایی ظرفیت‌های پژوهشی ملی، تولید دانش جدید در زمینه قصه‌پژوهی و تشویق متخصصان به نگارش جستار، مقاله، کتاب و پژوهش‌های دانشگاهی است.

شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در چهار محور اصلی جستار، مقاله علمی، کتاب (تألیف یا ترجمه) و پایان‌نامه یا رساله ارائه کنند. تمامی آثار باید تازه و اصیل باشند و پیشتر در جشنواره یا رویداد مشابهی ارائه نشده باشد. آثار ارسالی باید به صورت فایل PDF و WORD ارسال شود و هر شرکت‌کننده می‌تواند تنها یک اثر در هر بخش ارائه دهد.

آیین تجلیل از برگزیدگان بخش علمی جشنواره، در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد و خبر‌های رسمی این جشنواره نیز از طریق سامانه خبری کانون به نشانی kanoonnews.ir اعلام می‌شود.

در همین زمینه همه آثار بخش علمی جشنواره بر اساس شش معیار اصلی ارزیابی می‌شود که شامل اصالت و نوآوری اثر، اهمیت قصه‌گویی و روایت، استحکام علمی و انسجام ساختاری، کاربردی بودن برای مربیان و پژوهشگران، کیفیت نگارش و شفافیت بیان و سهم اثر در توسعه ادبیات قصه‌گویی است.

در بخش «جستار»، آثار متنی تأملی، تحلیلی یا تجربی درباره قصه‌گویی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که نویسنده در آن بر پایه تجربه، مشاهده، استدلال یا روایت شخصی به شناخت تازه‌ای رسیده باشد. شرکت‌کنندگان این بخش شامل مربیان، کارشناسان و کارکنان کانون هستند. حجم آثار باید بین ۸۰۰ تا ۲هزار کلمه باشد و هر جستار تنها می‌تواند یک پدیدآورنده داشته باشد.

بخش «مقاله علمی» برای پژوهش‌گران، استادان دانشگاه، مربیان و علاقه‌مندان پژوهش در نظر گرفته شده و شامل گزارش پژوهش کمی، کیفی یا ترکیبی و همچنین مرور تحلیلی-ترویجی درباره موضوع‌های نظری یا کاربردی قصه و قصه‌گویی است. حجم آثار باید بین ۴ تا ۶هزار کلمه باشد و هر مقاله می‌تواند بیش از یک مولف داشته باشد. محور‌های پیشنهادی شامل قصه‌درمانی و کارکرد‌های روان‌شناختی قصه، قصه‌گویی در فرهنگ‌های بومی، قصه‌گویی و سواد چندرسانه‌ای، آینده‌پژوهی قصه‌گویی و فناوری، هوش مصنوعی و ابزار‌های دیجیتال در قصه‌گویی است.

در بخش «کتاب»، نویسندگان و مترجمان می‌توانند آثار منتشر شده خود را در حوزه‌های مرتبط با قصه و قصه‌گویی ارائه دهند. کتاب‌ها باید شامل روایت‌گری، قصه‌درمانی، جامعه‌شناسی قصه و پژوهش در رسانه‌ها باشد و به زبان فارسی و از سوی ناشران داخلی منتشر شده باشند. کتاب‌ها باید در سال قبل از برگزاری جشنواره برای اولین بار منتشر و هر کتاب می‌تواند بیش از یک مولف یا مترجم داشته باشد و در صورت برگزیده شدن اثر ترجمه، ارائه متن اصلی به زبان مبدا ضروری است. هم‌چنین، دو نسخه از اثر منتشر شده باید به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.

بخش «پایان‌نامه و رساله» به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری اختصاص دارد تا پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود را در زمینه‌های نظری یا کاربردی قصه‌گویی ارائه دهند. آثار باید دست اول، جدید و منتشر نشده باشد و هر دانشجو تنها می‌تواند یک اثر ارسال کند. هدف این بخش شناسایی پژوهش‌های نوآورانه و کاربردی در حوزه قصه و روایت است و معیار‌های داوری آن مشابه دیگر بخش‌ها خواهد بود.

بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی طی روز‌های ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ در شهر اصفهان برگزار می‌شود، اما آیین پایانی بخش علمی آن در اردیبهشت سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)