• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۴۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
خوزستان » اجتماعی

مطالبه حدود ۲ هزار میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمه سلامت

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاخیر‌های طولانی مدت سازمان بیمه سلامت در پرداخت مطالبات دانشگاه باعث شده بدهی‌ این سازمان به حدود دو هزار میلیارد تومان برسد.

مطالبه حدود ۲ هزار میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمه سلامت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر مسعود مهدوی‌نیا اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای اداره مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و زنجیره تأمین دارو و ملزومات پزشکی، به درآمد‌های اختصاصی خود متکی است؛ درآمد‌هایی که بیش از ۹۰ درصد آن باید از محل اسناد ارسالی به سازمان‌های بیمه‌گر، به‌ویژه بیمه سلامت، تأمین شود، اما متأسفانه این پرداخت‌ها با تأخیر‌های چندماهه و بعضاً غیرقابل توجیه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مطالبات دانشگاه از سازمان بیمه سلامت به حدود دو همت رسیده است، افزود: علی‌رغم پیگیری‌های مکرر دانشگاه و حتی ورود مقامات سیاسی و امنیتی استان، تاکنون اقدام مؤثر و عملی برای تسویه این بدهی‌ها صورت نگرفته و این موضوع فشار سنگینی را بر بدنه نظام سلامت استان تحمیل کرده است.

دکتر مهدوی نیا ادامه داد: این شرایط موجب شده دانشگاه در ایفای حداقل تعهدات مالی خود نسبت به کادر درمان، داروخانه‌ها، شرکت‌های تأمین‌کننده دارو و تجهیزات پزشکی با چالش جدی روبه‌رو شود و طبیعی است که این وضعیت نارضایتی و اعتراضات بحق همکاران زحمتکش حوزه سلامت را به دنبال داشته باشد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با هشدار نسبت به تبعات تداوم این وضعیت گفت: دانشگاه پیش‌تر ناچار شد طی مکاتبه رسمی اعلام کند در صورت عدم همکاری مؤثر بیمه سلامت، امکان ارائه خدمات غیراورژانسی بیمه‌شدگان با تعرفه بیمه‌ای وجود نخواهد داشت و این خدمات ناگزیر با تعرفه آزاد ارائه می‌شود؛ تصمیمی که برخلاف میل دانشگاه است، اما نتیجه مستقیم بی‌تعهدی بیمه‌هاست.

وی تأکید کرد: بیماران خاص از جمله بیماران مبتلا به سرطان از این تصمیم مستثنی هستند، اما ادامه این روند می‌تواند دسترسی عموم مردم به خدمات درمانی را با مشکل مواجه کند و مسئولیت اجتماعی آن متوجه سازمان‌های بیمه‌گر خواهد بود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان از مدیران حوزه سلامت و رسانه‌ها خواست با اطلاع‌رسانی شفاف، مردم را در جریان واقعیت‌های موجود قرار دهند و افزود: سکوت در برابر این وضعیت، تنها به تشدید بحران در نظام سلامت استان منجر خواهد شد و انتظار می‌رود سازمان بیمه سلامت هرچه سریع‌تر به تعهدات قانونی خود عمل کند.

مهدوی نیا ضمن تاکید بر ارائه خدمات درمانی و دارویی به بیماران خاص، از عملکرد سازمان‌های بیمه گر به ویژه سازمان بیمه سلامت که باعث شدند دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور برای تداوم ارائه خدمات مطلوب به بیماران عزیز و تامین دارو و ملزومات مصرفی آنان، مجبور به اتخاذ این مسیر شد، انتقاد و ابراز تاسف کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)