• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۹۴۲۷
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
علمی و فرهنگی » معارف

نهایی شدن مقدمات اجرایی جایزه قرآنی شهید سلامی

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت وزارت ارشاد با اشاره به اهمیت جایزه ملی شهید سلامی، این رویداد را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ملی در حوزه حفظ قرآن دانست و از نهایی‌شدن مقدمات اجرایی آن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  از ایکنا، مرتضی خدمتکار آرانی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به اهمیت جایزه ملی شهید سلامی، این رویداد را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ملی در حوزه حفظ قرآن کریم دانست و از نهایی‌شدن مقدمات اجرایی آن خبر داد.

آقای خدمتکار آرانی گفت: هدف از این طرح، شناسایی، رتبه‌بندی و تجلیل از نهادها، دستگاه‌ها و مراکز فعال در حوزه گفتمان‌سازی حفظ قرآن است. در این طرح، عملکرد مؤسسات و فعالان قرآنی سراسر کشور رصد می‌شود تا از برترین‌ها در حوزه گفتمان‌سازی و ترویج حفظ قرآن قدردانی شود.

وی افزود: تصویب نظام‌نامه جایزه ملی شهید سلامی در ستاد راهبری طرح ملی حفظ و رونمایی رسمی از این رویداد، آغازگر مرحله‌ای جدید در اجرای آن بوده است و پس از تصویب نظام‌نامه، ضروری بود شیوه‌نامه اجرایی جایزه بر مبنای همین سند تهیه و تدوین شود تا امکان ارزیابی دقیق و منسجم عملکرد دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف فراهم شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در جایزه ملی شهید سلامی، سنجه‌های ارزیابی به دو بخش عمومی و اختصاصی تقسیم شده است. سنجه‌های عمومی برای همه دستگاه‌ها مشترک است، اما سنجه‌های اختصاصی براساس مأموریت‌ها و اقدامات هر دستگاه طراحی شده‌اند.

آقای خدمتکار آرانی ادامه داد: به‌عنوان نمونه، رویکرد وزارت آموزش‌وپرورش عمدتاً بر آموزش عمومی حفظ قرآن متمرکز است، در حالی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمایت از تولید آثار، محصولات و فعالیت‌های مرتبط با حفظ قرآن کریم اولویت دارد و همین تفاوت مأموریت‌ها، لزوم تعریف شاخص‌های اختصاصی را دوچندان می‌کند.

وی با اشاره به تعامل مستمر با ستاد راهبری طرح ملی حفظ تصریح کرد: در فرآیند تدوین شیوه‌نامه، جلسات کارشناسی و رفت‌وبرگشت‌های متعددی انجام شد تا سنجه‌ها به‌روز شده و متناسب با شرایط فعلی کشور تنظیم شوند، چراکه بخشی از اقدامات مصوب، به سال‌های گذشته بازمی‌گشت و نیازمند بازنگری بود.

* اختتامیه جایزه شهید سلامی دهه سوم خرداد برگزار می‌شود

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر آماده بودن مقدمات اجرای جایزه ملی شهید سلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی ها، نخستین نشست شورای راهبری این جایزه، تشکیل خواهد شد و پس از آن، فرآیند گزارش‌گیری از دستگاه‌ها و ارزیابی عملکرد‌ها آغاز می‌شود.

اقای خدمتکار آرانی زمان برگزاری اختتامیه جایزه ملی شهید سلامی را دهه سوم خردادماه اعلام کرد و افزود: این مراسم هم‌زمان با سالگرد شهدای اقتدار برگزار خواهد شد و در آن، دستگاه‌ها و نهاد‌های برتر و موفق در عرصه حفظ قرآن کریم، در دو لایه دولتی و مردمی، معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی با اشاره به نسبت این جایزه با طرح‌ها و برنامه‌های پیشین حوزه حفظ قرآن اضافه کرد: جایزه ملی شهید سلامی با هدف ایجاد انسجام و یکپارچگی در ارزیابی فعالیت‌های قرآنی طراحی شده است و تلاش می‌کند همه طرح‌ها و اقدامات گذشته را در قالب یک نظام ارزیابی منسجم بسنجد.

*هدف نهایی جایزه شهید سلامی، تبدیل آن به رویدادی مرجع و اثرگذار در سطح ملی است

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با تشکیل شورای سیاست‌گذاری، عناوین و بخش‌های مختلف دریافت جایزه، از جمله در حوزه کتاب، نرم‌افزار، محصولات آموزشی و دیگر تولیدات مرتبط با حفظ قرآن کریم، به‌صورت شفاف مشخص و ضوابط آن ابلاغ خواهد شد.

آقای خدمتکار آرانی تأکید کرد: هدف نهایی این جایزه، تبدیل آن به رویدادی مرجع و اثرگذار در سطح ملی است تا بتواند ضمن شناسایی ظرفیت‌های برتر، مسیر توسعه و تقویت جریان حفظ قرآن کریم در کشور را هموارتر کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)