• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۰۸۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۶
علمی و فرهنگی » معارف

حضور حدود هزار نفر از شخصیت‌ها و علمای چهار قاره در تشییع رهبر شهید

معاون امور بین‌الملل حوزه علمیه استان تهران گفت: حدود چند صد مهمان خارجی در آیین تشییع «امام شهید ایران» حضور خواهند داشت که بیش از چند صد نفر از آنان از کشور‌های غیر عربی، از جمله کشور‌های اروپایی، آسیای میانه، آسیای شرقی و دیگر نقاط جهان هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد پیکری، معاون امور بین‌الملل حوزه علمیه استان تهران با تشریح برنامه‌های این معاونت برای آیین تشییع «امام شهید ایران» اظهار کرد: رسالت ذاتی حوزه‌های علمیه، استمرار مسیر انبیا و اولیای الهی در رساندن پیام اسلام به همه بشریت است. قرآن کریم نیز اسلام را دینی جهانی معرفی می‌کند؛ از همین رو، مأموریت‌های بخش بین‌الملل حوزه همواره با نگاهی فرامرزی و جهانی، طراحی و اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد پیکری، با اشاره به فضای حزن و اندوه حاکم بر حوزه‌های علمیه در پی شهادت «امام شهید ایران» افزود: با وجود تأثر عمیق، تلاش کرده‌ایم از این فرصت برای انجام رسالت تبلیغی حوزه بهره بگیریم و پیام اسلام انقلابی و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به مخاطبان جهانی منتقل کنیم.

* ساماندهی چند صد مهمان خارجی از کشور‌های مختلف جهان

وی با بیان اینکه مهمانان خارجی با هماهنگی معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه و ستاد مستقر در قم ساماندهی شده‌اند، گفت: حدود چند صد مهمان خارجی در این مراسم حضور خواهند داشت که بیش از چند صد نفر از آنان از کشور‌های غیر عربی، از جمله کشور‌های اروپایی، آسیای میانه، آسیای شرقی و دیگر نقاط جهان هستند.

معاون امور بین‌الملل حوزه علمیه استان تهران ادامه داد: همچنین، شماری از شخصیت‌های برجسته ادیان الهی، از جمله رهبران و نخبگان مسیحی و یهودی نیز در این مراسم حضور خواهند یافت و در تهران و قم از آنان استقبال و پذیرایی می‌شود.

* تولید محتوای چندزبانه و ارتباط با رسانه‌های خارجی

حجت‌الاسلام والمسلمین پیکری با اشاره به برنامه‌های رسانه‌ای بخش بین‌الملل اظهار کرد: فعالیت‌های این معاونت در دو بخش «فضای مجازی» و «فعالیت‌های میدانی» تعریف شده است.

وی افزود: در بخش رسانه‌ای، کنشگران بین‌المللی حوزه بر اساس محتوا‌های از پیش طراحی‌شده، تولید و بازنشر مطالب را به زبان‌های مختلف در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی و خارجی دنبال می‌کنند.

معاون امور بین‌الملل حوزه علمیه استان تهران گفت: در بخش میدانی نیز بنر‌های چندزبانه در مسیر آیین تشییع و محل برگزاری مراسم نصب خواهد شد و فعالان بین‌الملل با خبرنگاران، زائران و مهمانان خارجی ارتباط مستقیم برقرار خواهند کرد تا پیام انقلاب اسلامی و مکتب مقاومت به مخاطبان جهانی منتقل شود.

* تداوم فعالیت‌های بین‌المللی پس از مراسم تشییع

حجت‌الاسلام والمسلمین پیکری با بیان اینکه برنامه‌های معاونت بین‌الملل به روز مراسم محدود نمی‌شود، تصریح کرد: بخش مهمی از فعالیت‌های میدانی پس از پایان آیین تشییع آغاز خواهد شد و هدف از آن، ایجاد ارتباط مستمر با مهمانان خارجی و بهره‌گیری از این ظرفیت برای تبیین اندیشه‌ها و آرمان‌های «امام شهید ایران» در عرصه بین‌المللی است.

* نگاه جهانی؛ مهم‌ترین میراث امام شهید

وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین پیام «امام شهید ایران»، نگاه جهانی به اسلام و انقلاب اسلامی بود، گفت: دشمن اصلی انقلاب اسلامی، نظام سلطه و استکبار جهانی است؛ بنابراین نباید رسالت انقلاب را صرفاً در چارچوب مرز‌های جغرافیایی کشور تعریف کرد.

معاون امور بین الملل حوزه علمیه استان تهران افزود: همه آحاد ملت باید نگاه بین‌المللی به انقلاب اسلامی پیدا کنند. حفظ امنیت، اقتدار و آبادانی ایران اسلامی یک ضرورت است، اما این، آغاز مسیر است و افق انقلاب اسلامی، حمایت از مستضعفان جهان، مقابله با ظلم و استکبار و رساندن پیام عدالت‌خواهی اسلام به ملت‌های آزادی‌خواه جهان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پیکری در پایان تأکید کرد: اگر ملت ایران این نگاه جهانی را در همه عرصه‌ها تقویت کند، یکی از مهم‌ترین آرمان‌های «امام شهید ایران» استمرار خواهد یافت و جمهوری اسلامی ایران خواهد توانست نقش تاریخی خود را در حمایت از ملت‌های مظلوم و مقابله با جبهه استکبار ایفا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذرنامه‌های اربعین در کمتر از ۴۸ ساعت به متقاضیان تحویل می‌شود
هوشمندسازی شبکه برق میبد شتاب گرفت
مهر و موم موتور تلمبه‌های غیر مجاز بالادست کرخه نور در خوزستان
بازدید استاندار تهران از چند طرح عمرانی در اسلامشهر 
یک کشته در واژگونی خودرو سواری در جاده جهرم به فسا
«ملت امام حسین (ع) از کربلا تا ایران» در کتابفروشی ها
رایزنی با کشور‌های بریکس برای تقویت همکاری‌های دارویی و فناورانه سلامت
اعلام قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران
‌رفع مشکلات قطعی آب در آشخانه با پیگیری خبرنگار صدا و سیمای خراسان شمالی
کلنگ‌زنی بوستان ۳ هکتاری ایران‌جان در کمال‌شهر
برون‌سپاری خدمات فنی به نظام مهندسی کشاورزی
رهبر شهید آموزش و پرورش را محور تربیت نسل آینده می‌دانستند
تشکیل دو هزار پرونده تخلف برای واحد‌های صنفی هرمزگان
۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای ناوگان اربعین تامین شد
قهرمان ووشوی اردبیل راهی ناگویا شد
رفع موانع تولید در دستور کار دولت است
چمران: امیدواریم نیرو‌های مسلح دو برابر پاسخ دشمن را بدهند
تأکید دستگاه قضایی بر تسریع در ایمن‌سازی و دو بانده شدن محور رفسنجان–نوق
ارادات مردم به ولی امر مسلمین در حماسه تشییع رهبر شهید
میزبانی زنجان از رویداد ملی «اقلیم شعر» با حضور ۱۱۰ شاعر جوان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
زلزله کرمانشاه آسیبی به تاسیسات آب و برق وارد نکرده است
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
علی آبادی: اولویت تامین برق با مردم جنوب کشور است
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
بیش از ۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا نیمه مرداد وارد مدار می‌شود
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه  (۱ نظر)
پرداخت مطالبات گندم‌کاران از ۹۳ همت گذشت  (۱ نظر)
چهار جاده شریانی جنوب کشور مسدود است  (۱ نظر)
اعتراض به میزبانی از نماینده اماراتِی حامی رژیم صهیونیستی در مالزی  (۱ نظر)
۶۳ ملک قاچاقچیان مواد مخدر به ارزش ۳ همت مصادره شد  (۱ نظر)
قطع تلفن و اینترنت همراه در شمال هرمزگان  (۱ نظر)