• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۴۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۹
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

سیاست کلی دولت حمایت از سینماست

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سیاست کلی دولت حمایت از سینما و ارج نهادن به تلاش هایی است که سینماگران در ساخت یک فیلم انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ علی جنتی در مراسم روز ملی سینما که شب گذشته در کاخ سعدآباد برگزار شد، افزود: در حوزه اکران معمولاً دچار مشکلاتی هستیم که نیاز به اصلاح دارد و اگر ما به طور خصوصی مشکلات فیلم ها را با هم در میان بگذاریم بسیاری از این مشکلات حل  می شود.
جنتی گفت: من نه تحت تأثیر رسانه ها و نه بیانات برخی نمایندگان محترم مجلس قرار می گیرم بلکه موارد و مشکلات پیش آمده را براساس ضوابط و قوانین تعریف و وضع شده بررسی می کنیم و به بهترین شکل عمل خواهیم کرد.
وی افزود: تا امروز فقط به خاطر فیلم قصه ها دو کارت زرد گرفته ام و کارت سوم هم در راه است.
جنتی گفت: زمانی که فیلم قصه ها را می دیدم فکر نمی کردم که مشکلی داشته باشد و به آن اجازه اکران دادم و توجهی به این موضوع نداشتم که احیاناً کسی انتقاد کند یا در مجلس باعث سوال شود.
وی افزود: برخی از فقها در فیلم رستاخیز می گویند باید چهره حضرت ابوالفضل(ع) را به طور مستقیم نشان ندهید و ما هم این صحبت را قبول داریم اما من به این موضوع توجهی نداشتم که عده ای جلوی وزارت ارشاد تجمع و تظاهرات کردند و تنها نظر مراجع تقلید برایمان مهم بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:‌ به درویش هم گفتیم باید هاله ای از نور جلوی چهره حضرت ابوالفضل بگذارند تا فیلم قابل اکران شود.
جنتی افزود: در جشن خانه سینما درخصوص فیلم رستاخیز صحبت هایی شده بود که در این باره روز شنبه با احمدرضا درویش جلسه ای را خواهیم گذاشت و توضیحات کافی را به وی عرض خواهم کرد.
وی گفت: از زمانی که سفیر ایران در سوئد بودم تا امروز از فیلم رستاخیز بیشترین حمایت را کردم و آن را به عنوان فیلمی فاخر معرفی کردم.
جنتی افزود: به نقدهای وارد شده به فعالیت های وزارت فرهنگ و ارشاد توجه بیشتری می کنیم و برای پیشبرد اهداف مثبت قدم های موثری خواهیم برداشت.
وی گفت: با همه تفاسیر ، سیاست کلی و رویکرد داخلی ما حمایت از سینماگران و فیلم های ساخته شده آنهاست اما از محدودیت های قانونی و اجتماعی که وجود دارد نباید غافل شد مثلاً یکسری از افراد در مورد نامگذاری جشنواره بین المللی فیلم فجر چنان جنجال برپا کردند که مجبور شدم بگویم این جشنواره جشنواره بین المللی فیلم فجر است حال چه اشکالی دارد که در اردیبهشت انجام شود.
وی افزود: فجر متعلق به انجمن ما نیست و از قرآن گرفته شده و عنوان اصلی این جشنواره فجر است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در زمینه سالن های مختلف سینمایی در سطح کشور ، با همکاری بنیاد مستضعفان حدود 100 مجتمع فرهنگی که سالن های مرغوب و قابل استفاده ای داشتند نیمی از آنها بازگشایی شده است.
جنتی گفت: من به شخصه جلسات متعددی با بانک های خصوصی و دیگر ارگان ها برای حمایت و سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و هنر داشتم.
وی افزود: توانستیم نظرات تعدادی از آنها را جلب کنیم و به این نتیجه رسیدیم که یک شرکت فرهنگ و هنر در مجموعه آنها تأسیس شود.
وزیر ارشاد گفت:  جمع کثیری از اصحاب سرمایه را که علاقه مند به سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و هنر هستند دعوت کردیم تا آنها را به این امر ترغیب کنیم.
جنتی گفت: سرمایه گذاری در دیگر بخش ها نیز در دستور کار ما قرار گرفته و در بخش سینما با کمک سازمان سینمایی و خود اهالی این عرصه فعالیت هایی را انجام خواهیم داد تا سرمایه را در این زمینه متمرکز کنیم.
وی افزود: خوشبختانه امسال مخاطبان سینما افزایش یافته اند البته من صحبت های دوستانی را که چند شب پیش اظهاراتی درباره سینماهای بدون تماشاگر یا کم تماشاگر کرده بودند خواندم و باید به آنها بگویم که مخاطبان سینما امسال سه برابر شده اند و این نتیجه تلاش های اهالی سینما ، سازمان سینمایی و مدیرانی که در این عرصه فعالیت می کنند، است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: بزرگترین اولویت این دولت برداشتن مشکلات دست و پاگیر و تحریم های ظالمانه ای است که اقتصاد ما را فلج کرده است.
وزیر ارشاد افزود: سال گذشته دولت سال سختی را پشت سر گذاشت اما امسال سال سخت تری است زیرا در سال گذشته نفت را 105 دلار می فروخیتم و امسال 45 دلار می فروشیم.
وی گفت: امسال دولت سیاست ریاضتی پیش گرفته و وزرا نیز سفرهای خارجی خود را کم کرده اند همچنین وزارتخانه ها سیاست ریاضتی پیش گرفته اند و در زمینه طرح های عمرانی و فرهنگی نیز دولت با مشکلات روبروست.
وزیر ارشاد گفت: خوشحالم که با تلاش شبانه روزی وزارت خارجه و تدبیر رئیس جمهور توافقی بین ما و دیگر کشورهای جهان حاصل و تحریم ها برداشته شد.
وی افزود: در آینده نه چندان دور نیز تحریم ها به طور کلی برداشته می شود و امکان گشایش در کشور فراهم می شود و با این وجود شاهد آینده نویدبخشی خواهیم بود.
رضامیرکریمی ضمن تبریک روز سینما به سینماگران گفت: با وجود اینکه سینما خدمات ارزنده ای برای کشور داشته همیشه طلبکاران زیادی دارد البته هیچ کدام از ما انتظار این را نداریم که کارهای زیربنایی جدی صرفاً از طریق وزارت ارشاد اتفاق بیفتد چون کارهای زیربنایی نیازمند عزم ملی است.
وی گفت: من امیدوارم همه ما به نقطه ای برسیم که باور کنیم بسیاری از سردرگمی ها و مشکلات که در اقتصاد و دیپلماسی دست به گریبان آنها هستیم ناشی از کم کاری های فرهنگی تاریخی ماست و مسیرهای کم هزینه ای از جمله سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ وجود دارد.
رئیس سازمان سینمایی ضمن خبر دادن از برگزاری جشن یکسالگی سینما هنر و تجربه گفت: با اطمینان به شما می گویم که روزهای خوب همراه با همدلی و همراهی شما در انتظار سینمای ایران است.
حجت الله ایوبی افزود: قرار بود جلسه ای دو سه روزه قبل از هفته دولت پیرامون نقد و بررسی عملکرد دو ساله خودمان برگزار کنیم اما به دلیل جشن های زیاد این اتفاق نیفتاد.
وی گفت: ما منتظر شنیدن حرف ها و نقدهای شما هستیم و به شما اعتماد داریم.
کیک تولد یکسالگی سینما هنر و تجربه با حضور امیرحسین علم الهدی ، هوشنگ گلمکانی ، ایرج تقی پور ، شهرام مکری ، سیف الله صمدیان ، محمدرضا فرجی و جمال امید بریده شد و این مراسم پس از صرف شام به پایان رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)