• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴
صفحه نخست » عمومی

واگذاري جشنواره مد لباس فجر به اتاق اصناف ايران

برپايي پنجمين جشنواره بين المللي مد لباس فجر در تفاهم نامه اي به اتاق اصناف ايران واگذار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صداو سيما،‌ در جلسه اي که صبح امروز با حضور علي مرادخاني معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي،‌ حميد قبادي مدير کارگروه مد لباس و علي فاضلي رئيس اتاق اصناف ايران در معاونت هنري اين وزارتخانه تشکيل شد ، با امضاي تفاهم نامه اي ميان کارگروه ، اتاق اصناف ايران و معاونت هنري برپايي پنجمين اثر بين المللي مد لباس فجر به اتاق اصناف ايران واگذار شد.
مدير کارگروه مد لباس در اين جلسه گفت: يکي از سياست هاي جديد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي واگذاري فعاليت هاي مختلف اين وزارتخانه به بخش خصوصي است وکارگزاري مد لباس نيز تلاش زيادي کرده تا بتواند اين سياست را عملي کند که در راستاي همين موضوع حدود سه ماه است که ما همکاريمان را با اتاق اصناف ايران به عنوان بزرگترين شبکه غير دولتي کشور آغاز کرده ايم.
حميد قبادي افزود: من فکرمي کنم که کارمان را دير آغاز کرده ايم اما همه افراد درگير در اين کار و بيست و سه صنف موجود در کميسيون اتاق اصناف همه تلاششان را مي کنند که به موقع به هدف مورد نظر برسيم.
وي اضافه کرد: گام دومي که با مجموعه اتاق اصناف ايران برداشتيم اعطاي نشان ايراني بر روي توليداتمان است، ما در حال حاضر ظرفيت هاي زيادي در کشورمان داريم مخصوصا در حوزه مد و لباس شاهد توليد محصولات با کيفيتي هستيم اما به دليل شرايط موجود برخي از توليد کنندگان مجبورند نشانه هاي خارجي را  روي محصولات ايراني نصب کنند.
قبادي ادامه داد: با همکاري اتاق اصناف ، نشاني را طراحي خواهيم کرد که خانواده هاي ايراني توليداتمان را با افتخار بخرند.
وي گام بعدي کارگروه مد لباس و اتاق اصناف ايران را واگذاري مسئوليت هاي اجرايي و دبيري جشنواره هاي فجر به بخش خصوصي ذکر کرد و گفت : پيشتر ، از شش جشنواره اي که برگزار شد مسئوليت اجرايي سه دوره آن برعهده معاونت هنري بوده که با سياست هاي مرادخاني معاون هنري وزير ارشاد، واگذاري جشنواره مد و لباس ، دومين واگذاري است.
وي گفت: همچنين قرار است با امضاي اين تفاهم نامه دوره هاي ‌ ششم و هفتم جشنواره مد و لباس فجر در يک پروسه سه ساله به اين اتاق واگذار شود.
قبادي افزود: اتفاق بسيار مهمي که در اين تفاهم نامه به آن اشاره شده واگذاري صفر تا صد هزينه هاي اين جشنواره به اتاق اصناف ايران است.
قبادي درباره جزئيات اين تفاهم نامه گفت: طبيعتاً اتاق اصناف ايران با داشتن بيش از 3 ميليون عضو و دستکم 24 اتاق تخصصي مد و لباس مي تواند بخوبي اين مسئوليت را به عهده بگيرد ؛ همچينين براي بهتر شدن کار قرار شد که پنج نفر از اعضاي هيات مديره اصناف درشوراي سياستگذاري جشنواره حضور داشته باشند.
وي افزود: از مهمترين تعهداتي که در اين تفاهم نامه آمده است مي توان به تسهيل ، ايجاد هماهنگي و به وجود آوردن شرايط مناسب کار براي دوستان اتاق اصناف ايران و ارائه گزارش عمل به تعهدات مالي و اجراي درست برنامه هاي داده شده از سوي بنياد اتاق اصناف ايران اشاره کرد.
قبادي گفت: هدف از امضاي اين تفاهم نامه نيز واگذاري فعاليت هاي اجرايي از دولت به بخش هاي خصوصي است.
معاون هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هم درباره اين تفاهم نامه گفت : اميدوارم بر اساس سياست هاي کلي دولت بتوانيم با چنين اقداماتي فضاي کار را براي فعاليت بخش هاي خصوصي ايجاد کنيم و دولت نيز به جاي پرداختن به کارهاي اجرايي بيشتر ، روي روند امور مختلف نظارت کند.
مرادخاني افزود : مقوله مد و لباس درحال حاضر به نقطه مطلوبي رسيده اما همه ما مي دانيم که اين فضا نوپا است و ما تجربيات زيادي در اين عرصه نداشته ايم .
وي ادامه داد : در هر دوره اي که جشنواره فجر برگزار شده است اطلاعات و تجربيات زيادي کسب کرده ايم،‌ اما کشوري با اين تمدن که درطول تاريخ توانسته موثر واقع شود بايد در اين زمينه هم به تجربيات خيلي خوبي برسد.
مرادخاني ابراز ‌اميدواري کرد در آينده با کمک اتاق اصناف بتوانيم شاهد فعاليت هاي مناسب در حوزه مد و لباس باشيم.
رئيس اتاق اصناف ايران هم در اين جلسه درباره اين تفاهم نامه گفت : خوشبختانه در دولت جديد نگاه تعاملي دولت با بخش خصوصي ، نگاه واقعي است و سپردن کار مردم به دست خود مردم و مردم محور کردن اقتصاد و فرهنگ ، از اصولي ترين کارهايي است که دولت به آن توجه دارد.
علي فاضلي افزود: دومين کار بزرگي که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در دولت جديد انجام شده ، واگذاري جشنواره مد و لباس فجر به اتاق اصناف ايران است.
وي با بيان اينکه  اصناف برخلاف ديگر قشرها درهمه جا وجود دارد و درحال حاضر نيز 28 اتحاديه صنفي در کشور در اين رخداد بزرگ مشارکت خواهند کرد گفت : نخستين بار است که تصميم داريم از مزون ها و طراحان ايراني استفاده ويژه اي داشته باشيم.
فاضلي افزود: ما هر ماه نيز يک گزارش از فعاليت هاي خود ارائه خواهيم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)