• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۱۷۰۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

عرضه سهام بزرگترین تولیدکننده PVC جهان در بورس

مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس از عرضه سهام پتروشیمی اروند بعنوان بزرگترین تولید کننده پی وی سی جهان در بورس خبر داد. 

جعفر ربیعی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اعلام این خبرافزود:پیش از این هلدینگ خلیج فارس ۴ مجتمع زیرمجموعه خود نظیر پتروشیمی پارس، تندگویان، بوعلی و آریا ساسول در بورس عرضه کرده است و اکنون آمادگی داریم سهام پتروشیمی اروند که یکی از شرکت‌های فعال و موثردر صنعت پتروشیمی کشور است در بورس عرضه کنیم. 
وی با بیان اینکه پتروشیمی اروند بعنوان بزرگترین تولید کننده پی وی سی جهان یکی از افتخارات کشور محسوب می‌شود گفت:محصول این مجتمع پتروشیمی تامین کننده مواد اولیه و خوراک بسیاری از صنایع پایین دستی نظیر لوله سازی‌ها، در و پنجره ساز‌ها و ... است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ربیعی با بیان اینکه پتروشیمی اروند محصولی راهبردی و استراتژیک تولید می‌کند گفت: کار پذیرش این شرکت پتروشیمی در بورس تمام شده است و اگر شرایط بازار سرمایه مقداری بهتر شود و شرکت بورس به ما اجازه عرضه را بدهد، آمادگی داریم بلافاصله سهام این پتروشیمی را عرضه کنیم. 
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه در فرصت باقیمانده از سال این عرضه انجام شود گفت: در غیر این صورت در اولین فرصت در سال آینده سهام پتروشیمی اروند به مردم عرضه خواهد شد. 
وی درباره عملکرد هلدینگ خلیج فارس در سال جاری نیزگفت: امسال موفق شده ایم با تولید ۲۲ میلیون تن محصول، حدود ۸۶ درصد ظرفیت اسمی خود را تولید کنیم و برنامه داریم در سال آینده میزان تولید را به ۲۸ میلیون تن و ۹۰ درصد ظرفیت اسمی برسانیم. 
ربیعی از احداث دو طرح بزرگ در صنعت پتروشیمی خبرداد و افزود: یکی از این طرح‌ها پتروشیمی هرمز نام دارد که با سرمایه گذاری ۴/۵ میلیارد دلاری در عسلویه احداث خواهد شد و محصولات میانی در صنعت پلاستیک را تولید خواهد کرد.
مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس مجتمع بزرگ پتروشیمی الماس ماهشهر را یکی دیگر از این طرح‌ها عنوان کرد و افزود: پتروشیمی الماس ماهشهر نیز با سرمایه گذاری ۲/۵ میلیارد دلاری احداث می‌شود که بااین حساب در مجموع ۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری جدید در صنعت پتروشیمی ایران انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه این دو طرح درکنارمجتمع‌های کوچک و متوسط مقیاس تحولی در صنعت پتروشیمی کشور ایجادخواهد کرد گفت: این مسئله نشان می‌دهد در دوران تحریم نه تنها خللی در عملکرد صنعت پتروشیمی کشور ایجاد نشده بلکه از توسعه آن هم غافل نبوده ایم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
قابل توجه سردبیر سایت انتظار پیگیری فوری دارم.

حدودا بعد از ریزش مردادماه بورس و بخاطر خروج نقدینگی از بانکها افراد زیادی بسمت ارز دیجیتال رفته اند.اما از یکماه پیش بخاطر اوضاع بد بورس روند این ورود خیلی سرعت گرفته و تبلیغات در گروهها و کانالهای بورسی بشدت افزایش یافته و افراد عادی جامعه به طمع سود بیشتر وارد این بازار شده اند بدون آموزش. و حتی 3 سایت در حوزه ارز دیجیتال به 50 سایت پر بازدید کشور تبدیل شده اند که بشدت تعجب انگیز است و احتمال یک بحران اقتصادی دیگر هم برای مردم که متضرر اصلی میشوند و هم حکومت و دولت بخاطر خروج پول از کشور و بحران های اجتماعی احتمالی.
سریعتر در این مورد اطلاع رسانی گسترده صورت نگیرد و عواقب ورود بدون دانش به حوزه بورس ارز دیجیتال را به جوانان یادآوری نکنید شک نکنید میلیونها نفر پولهای کلانی را وارد این حوزه میکنند و متاسفانه دوباره ماجرای حباب ارز دیجیتال و ترکیدن آن و از بین رفتن سرمایه میلیونها خانواده پیش خواهد آمد.
بعلت اطلاع دقیق از حبابی بودن بیت کویین و چند ارز دجیتال تاکید میکنم سال آینده اتفاقات بدی برای سرمایه مردم پیش می آید.
لطفا اطلاع رسانی گسترده کنید و از طریق صداوسیما و مسئولان پیگیر این موضوع باشید تا سرمایه مردم به باد فنا نرود.
متاسفانه صداوسیما در این موارد خیلی دیر وارد میشود و اطلاع رسانی هایش بعد از ضرر مردم است.
مثل ماجرای پدیده شاندیز و سپرده های موسسات غیر مجاز و بورس و سال بعد احتمالا نوبت ارز دیجیتال است.
تاکید میکنم نمودار این ارزهای دیجیتال بسمت حباب در حال حرکت است و با ورود گسترده پولهای مردم آماده ترکیدن میباشد.
بخصوص بیت کویین همین الان حباب قیمت دارد.
باتشکر از سایت خوبتان.
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)